1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Doktor 18 çocuğa tecavüz etti
Doktor 18 çocuğa tecavüz etti

Doktor 18 çocuğa tecavüz etti

Doktor 18 çocuğa tecavüz etti

A+A-

Geçtiğimiz Ekim ayında beş yaşında bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuklanan, çocuk doktorunun tecavüz ettiği iddia edilen çocuk sayısı 18’e çıktı.

Augsburg Savcılığı, soruşturmalar sürecinde Hannover Tıp Fakültesi’nde görevli 40 yaşındaki doktorun, Hannover, Augsburg ve Münih’te tecavüz ettiği iddia edilen çocuk sayısının on sekize çıktığını bildirdi. 

 Tecavüze uğrayan çocuklar 5 ile 11 yaşları arasında

 Savcılık, sapık doktorun 2007 ve 2014 yılları arasında tecavüz ettiği çocukların 5 ile 11 yaşlarında olduklarını açıkladı. Ayrıca, yapılan aramalarda doktorun 50 bin pornografik çocuk resimlerine el konulduğu da belirtildi. Sapık doktorun, son olarak 18 Ağustos'ta Hannover-Garbsen'de 5 yaşındaki çocuğu kandırıp arabasına alarak tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı.  Hannover'de oluşturulan 20 kişilik dedektif ekibi doktorun izini Bavyera'da bulurken, zanlı ele geçirilmesinin Augsburg, Münih ve Hannover polisinin ortak çalışmasının sonucu ele geçirilmişti. Polis, zanlıyı çocuğun bisikletindeki DNA izlerinden ortaya çıkarmıştı. Şubat ayında 15 olarak açıklanan kurban sayısı bu kez on sekize çıkarken, Augsburg Savcılığı sapık doktorla ilgili soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildirdi. 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.