1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOKTOR YILDIRIM'I BIÇAKLA YARALAYAN NECDET ERHAN...
DOKTOR YILDIRIM'I BIÇAKLA YARALAYAN NECDET ERHAN...

DOKTOR YILDIRIM'I BIÇAKLA YARALAYAN NECDET ERHAN...

Dereboyu bölgesinde meydana gelen olay sonrası...

A+A-

 

Lefkoşa-Dereboyu bölgesinde 21 Nisan 2012 tarihinde tartıştığı Doktor Harun Yıldırım’ı bıçaklayarak ağır yaralayan sanık Necdet Erhan’ın Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen davası dün karara bağlandı.

“Ağır yaralama, kanunsuz bıçak taşıma, kullanma ve bulundurma” suçlarından yargılanan sanık 15 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kararda bıçaklama olayının 21 Nisan 2012 tarihinde saat 23.00 sıralarında Dereboyu bölgesinde meydana geldiği, bir eğlence mekânının önünde Harun Yıldırım ile aralarında çıkan sözlü tartışmada sanığın üzerinde bulundurduğu 9 santim açılıp kapanan bıçak ile bu suçu işlediği belirtildi.

Karnından ve kasığından bıçaklamıştı

Ağır ceza heyeti, Sanığın Yıldırım’ı karnından, kasığından bıçakladığını ve bir serçe parmağını bıçakla kestiğini ifade ederek, saldırı sonucu Yıldırım’ın ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Heyet, üzerinde kanunsuz olarak taşıdığı bıçakla sözlü tartışmaya girdiği Yıldırım’ı bıçaklayan sanığa hapis cezası vermeyi uygun bulduklarını, oy birliği ile sanığı 15 ay hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.