1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOKTORDAN UYUŞTURUCU ZİRAATI
DOKTORDAN UYUŞTURUCU ZİRAATI

DOKTORDAN UYUŞTURUCU ZİRAATI

Ülkemizde faaliyet gösteren bir tüp bebek merkezinde yöneticilik yapan zanlı C. K, tasarrufunda bulunan uyuşturucular üzerine tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

A+A-

 Kamalı Haber 

Mahkemede meseleyle ilgili olarak veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Mehmet Bayram, zanlı C.K’nin, kalmakta olduğu apartmanın damındaki 2 ayrı saksıda 50 cm. uzunluğunda 2 kök Hint keneviri bulunduğunu söyledi. 

Valiz içinde de bulundu

Bayram ayrıca zanlının kaldığı evde yatak odası içerisinde yapılan aramada, valizdeki iki ayrı kavanoz içerisinde yaklaşık 10 gram ağırlığında Hint keneviri ile 5 adet de sentetik uyuşturucu içerikli hap bulunduğunu söyledi.  Polis Çavuşu Mehmet Bayram zanlının uyuşturucu içmekte kullandığına inanılan bir de pipo bulunduğunu, ayrıca zanlının aracında ise içerisinde sentetik uyuşturucu madde olduğuna inanılan elektronik sigara bulunduğunu söyledi.

Meseleyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini, zanlının konu uyuşturucu maddeleri birine vermek için mi, yoksa kendi kullanımı için mi bulundurduğunun araştırılacağını belirten Bayram, ilk etapta 1 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. 

Yargıç Meltem Dündar, huzurunda verilen şahadeti değerlendirerek zanlının ilk nazarda soruşturma maksatlı 1 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.