1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOLANDIRICIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
DOLANDIRICIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

DOLANDIRICIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Adı sürekli dolandırıcılık meselelerine karışan 20 yaşındaki Kadriye Denise Sürücü, bu kez Mağusa’da “Euro Store” isimli iş yerini dolandırmakla suçlanıyor…

A+A-

KKTC genelinde adı sürekli olarak dolandırıcılık meselelerine karışan 20 yaşındaki Kadriye Denise Sürücü, bu kez Mağusa’da faaliyet gösteren “Euro Store” isimli işyerini dolandırmakla suçlanıyor. “Sahtekarlıkla mal temini” suçlamasıyla gözaltına alınan ve dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Sürücü, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

185 TL’lik çeşitli eşyalar aldı…
Olayın tahkikat memuru Murat Arkoy, zanlı Kadriye Denise Sürücü’nün 23 Ağustos tarihinde Mağusa’da Canan Kulaksız’a ait “Euro Store” isimli mağazaya giderek satış sorumlusu olan Hatice Öztürk’e işyeri sahibini tanımadığı halde çok iyi tanıdığını ve aldıklarının parasını akşama gelip ödeyeceğini söyleyerek yalan beyanla 5 adet duvar yapıştırma süsü, 2 adet mayo, 1 fondöten, 2 adet bardak, 5 adet biblo ve 2 adet bileklik aldığını açıkladı. Arkoy, olayın önceki gün polise bildirildiğini belirterek, zanlı Sürücü’nün tespit edildiğini söyledi. Zanlı Sürücü’nün evinde yapılan aramada 1 adet mayo bulunduğunu belirten Arkoy, ayrıca evde zanlının izahatını veremediği etiketli 2 adet mayo, 2 adet şal, 1 adet pantolon ve 1 çift ayakkabı bulunduğunu açıkladı. Arkoy, zanlının izahatını veremediği etiketli malları sahtekarlıkla temin edip etmediğinin araştırılacağını belirterek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı: “Yaptığım suç değildi…”
Mahkemede söz alan zanlı Kadriye Denise Sürücü, “Yaptığım suç değildi. Çünkü ben adımı ve telefon numaramı verdim. Aldığım malların parasını ödeyecektim. Sahtekarlıkla mal temin etmedim” şeklinde kendisini savundu.

En son 2013 yılı Haziran ayında da benzeri suçlar işlemişti…
Zanlı Kadriye Denise Sürücü, 2013 yılı Haziran ayı içerisinde de Serdarlı’da “Ejder Petrol ve Butik” isimli işyerine giderek kendisini Emine Kulle olarak tanıtıp 425 TL değerinde kıyafet almış ve “daha sonra ödeyeceğim” diyerek sahtekarlıkla mal temin etmişti. Zanlı Sürücü’nün uzun yıllardır ayni yöntemlerle sahtekarlıkla mal temin ettiği biliniyor.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Kadriye Denise Sürücü’nün tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yenidüzen

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.