1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DOLANDIRICILIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ
DOLANDIRICILIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

DOLANDIRICILIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

Abdurrahim Albayrak’ın adını kullandı.

A+A-

Kendisini Galatasaray Futbol Takımı Yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın akrabası olarak tanıtan Hakan Akdoğan, 9 ay önce Mehmetçikli Mustafa Akıncı’yı “seni Galatasaray yönetimine aldıracağım ve locadaki 128 numaralı koltuğu ayırtacağım ” diyerek dolandırdı. Ortadan kaybolan Hakan Akdoğan 9 ay sonra KKTC ‘ye giriş yaparken yakalandı.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde 4 Ekim 2012 tarihinde yatılı tedavi gördüğü sırada Mehmetçik’te sakin Mustafa Akıncı ile tanışıp kendisini  Galatasaray Futbol Takımı Yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın teyzesinin oğlu olarak tanıtan Hakan Akdoğan, Akıncı’yı 1700 TL karşılığında Galatasaray yönetimine alabileceğini söyleyerek dolandırdı. “ sahtekarlıkla para temini” suçunu işleyen ve 2012 yılının Kasım ayında Türkiye’ye kaçan zanlı 9 ay  sonra KKTC ‘ye giriş yaparken tutuklandı. Dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılan Akdoğan aleyhinde 3 günlük tutukluk süresi temin edildi.

Locadan koltuk ayırtıp Galatasaray yönetimine alacağını söyledi. Konu ile ilgili mahkeme de ifade sunan polis memuru Hasan Özgüç mahkemedeki ifadesinde, zanlı Hasan Akdoğan’ın 4 Ekim 2012 tarihinde Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yatılı olarak tedavi gördüğü sırada Mustafa Akıncı’ya kendisini  Galatasaray Futbol Takımı Yöneticisi Abdurrahim Albayrak’ın teyzesinin oğlu olarak tanıştırdığını ifade etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.