1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. DOLAR ÇOK SERT DÜŞÜYOR!
DOLAR ÇOK SERT DÜŞÜYOR!

DOLAR ÇOK SERT DÜŞÜYOR!

Dikkat!

A+A-

Dolar, ABD ile vize sorununun ortadan kalması ardından çok sert düşüyor. Borsa ise hızla yükselişe geçti.
 

ABD ile vize sorununun ortadan kalkması ile dolar, lira karşısında hızla düşüşe geçerek 3,7725 seviyesini gördü. Kur şu sıralar günlük bazda yüzde 1'i aşan düşüşle 3,7734 seviyesinde bulunuyor.

Dolar dışında euro ve sterlinde de sert gerileme yaşanıyor. Euro/TL yüzde 0,52 düşüşle 4,5173, sterlin/TL ise yüzde 0,71 düşüşle 5,0833'ten işlem görüyor.

Piyasalardaki coşku Borsa İstanbul'a da yansıdı. BİST 100 endeksi de şu dakikalarda yüzde 1,75 artışla 114 bin 122 seviyesinde bulunuyor.

AÇIKLAMA TWİTTER ÜZERİNDEN YAPILDI

ABD ile Türkiye arasında yaşanan vize krizi çözüldü. Randevu kısıtlamasını kaldıran ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Twitter adresinden açıklama yaptı. Açıklama şu şekilde:
1-20171228161823.jpg
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Türkiye'deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetlerini askıya aldığını 8 Ekim’de açıklamıştı.  6 Kasım’da ABD Türkiye’deki diplomatik temsilciliklerinde sınırlı ölçüde vize başvurularını yeniden kabul etmeye başladığını duyurmuştu.  Son olarak ABD'nin Türkiye Büyükelçiliği, Türk vatandaşlarının vize işlemi rande
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.