1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?
DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

DOLUNAY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK?

15 Şubat saat 01.55, 26° Aslan – Kova aksında gerçekleşecek olan Dolunay biraz imali, biraz kinayeli bir Dolunay…

A+A-

15 Şubat saat 01.55, 26° Aslan – Kova aksında gerçekleşecek olan Dolunay biraz imali, biraz kinayeli bir Dolunay… Bunu bilmenizde fayda var! 14 Şubat Sevgililer Günü’nü, 15 Şubat gününe bağlayan geceye tesadüf etmesi bir yana, ilişkilerin küçük çaplı sınavlara tabi tutulması olayı daha da enteresan hale getiriyor. Kısacası Dolunay, duygularımızı allak bullak etmeyi herkesten çok daha iyi biliyor! Dolunay’la anlaşan, onunla uzlaşabilen daha hiçbir canlı yokken siz, “bu durumu çözerim” diye yola çıktıysanız yolun yarısından dönün derim… 

Bu arada Güneş, Kova burcunda adeta bir filozof edasıyla süzülürken, bize de çokbilmiş laflar etmeyi nasip ediyor. Nasip demişken, buradan ilişkisinin rotasının değişmesine istemeyenlere küçük bir uyarı: Dolunay’ın gazabına uğramak istemiyorsanız, sevdiğiniz insana “iyi misin?” demeyi unutmayın.

Unutmayın ki Merkür, önümüzdeki 1 hafta daha su grubunun en nazlı burcunda gerilemeye devam ediyor. Yani küçük aksiliklere, aksaklıklara, ertelemelere ve iptal olan organizasyonlara gem vuruyor. Kısacası birinden kurtulsanız, diğerine çarpıyorsunuz! Gezegenler savaşı, bizim de hayatımızı savaş alanına çevirmekten hiç de geri kalmıyor.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.