1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOMUZ GRİBİ BİR CAN DAHA ALDI
DOMUZ GRİBİ BİR CAN DAHA ALDI

DOMUZ GRİBİ BİR CAN DAHA ALDI

Domuz Gribi bir can daha aldı

A+A-

H1N1 teşhisi ile yaklaşık 1 haftadır Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören 55 yaşındaki E.K. hayatını kaybetti. E.K. dün Mağusa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Nadire BAHADİ
Grip şikayeti ile 30 Ocak tarihinde Gazimağusa'da özel bir hastanede tedavi görmeye başlayan 55 yaşındaki liman işçisi E.K. H1N1 teşhisi ile sevk edildiği Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde 9 Şubat sabahı hayatını kaybetti. Yaklaşık 1 haftadır yoğun bakım servisinde tedavi görmesine ragmen  kurtarılamayan E.K. dün Lala Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mağusa Kabristanlığı'na defnedildi.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Grip şikayeti ile 30 Ocak tarihinde Gazimağusa'da özel bir hastaneye gidip yapılan ilk kontrollerin ardından tedavi edilmek maksadı ile yatırılan E.K. düşmeyen ateşi nedeni ile 2 Şubat tarihine kadar özel hastanede tedavi gördü. Röntgen çekilmemesi nedeni ile ciğerdeki enfeksiyonun fark edilmediği iddia edilirken, E.K.'nın 2 Şubat tarihinde solunum cihazının yetersizliği nedeni ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Sağlık durumundaki ciddiyet nedeni ile 4 Şubat'ta yoğun bakım servisene alınan E.K.'ya H1N1 teşhisi konulurken, 5 Şubat'ta kalbi duran 55 yaşındaki adamın kalbinin durduğu ancak yeniden hayata döndürüldüğü öğrenildi.  Sağlık durumunda bir gelişme yaşanmayan E.K. 'dan 9 Şubat sabahı saat 4.00'de kötü haber geldi.

 

Toprağa verildi

E.K.'nın ölümü tüm ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu.  2 çocuk sahibi E.K. dün Lala Mustafa Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mağusa Kabristanlığı'nda toprağa verildi. E.K.'nın zamansız ölümü ile perişan olan ailesi cenaze töreninde ailesi ve sevenlerinin desteği ile ayakta durabildi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.