1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DONDA İTHALE 9 AY HAPİS
DONDA İTHALE 9 AY HAPİS

DONDA İTHALE 9 AY HAPİS

İç çamaşırında ülkeye uyuşturucu sokmaya çalışırken

A+A-

Suna ERDEN

İç çamaşırında ülkeye uyuşturucu sokmaya çalışırken Ercan Havaalanı’nda yakalanan sanık Murat Kantarcı 9 ay hapis cezası aldı

Kuzey Kıbrıs’a iç çamaşırında ülkeye uyuşturucu sokmaya çalışırken Ercan Havaalanı’nda yakalanan sanık Murat Kantarcı hakkındaki dava dün karara bağlandı. Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu suçlarından yargılanan sanık hapse mahkûm edildi.

İTHALE 9 AY HAPİS

Sanık hakkındaki kararı okuyan ağır ceza yargıcı Vedia Barkın,8 Aralık tarihinde ülkeye giriş yapmaya çalışan sanığın üzerinde narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi ile yapılan aramada 13 gram hintkeneviri bulunduğunu söyledi. Yargıç, sanığın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini belirterek, sanığın işlemiş olduğu suçun çok ciddi ve toplumumuzu endişelendiren suç türlerinden olduğunu ifade etti. Bu tür suçlara hapislik cezası dışında bir ceza verilemeyeceğini kaydeden Yargıç Vedia Barkın, sanığın mahkûm olduğu suçtan mahkeme heyeti olarak 9 ay hapse gönderilmesine karar verdiklerini açıkladı.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.