1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞTÜ
DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞTÜ

DOSTLUĞA GÖLGE DÜŞTÜ

Halı saha maçında çıkan kavgada demir ve tahta sopalarla birbirine giren iki takım oyuncularından birinin kafatası kırıldı.

A+A-

Çiğdem AYDIN
Kuzey Kıbrıs’a üniversite eğitimi için gelen, Libyalı ve Filistinli öğrencilerin geçtiğimiz gün oynadıkları halı saha maçında dostluğa gölge düştü. Halı saha maçında çıkan kavgada, demir ve tahta sopayla Mohammed Abed Alghani’nin başına vurarak kafatasının kırılmasına neden olan zanlılar Mohamed Moktar ve Taha Hadoud dün tutuklanarak, Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede, olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 3 Nisan tarihinde, YDÜ kampüsü içerisinde bulunan halı sahada, Filistinli ve Libyalı öğrencilerin aralarında yaptıkları futbol maçında kavga çıktığını ve huzurda bulunan zanlılar Mohamed Moktar ve Taha Hadoud tasarruflarında bulunan demir ve tahta sopa ile Mohammed Abed Alghani’nin başına vurarak kafatasını kırdıklarını söyledi. Polis, Alghani’nin kafa travması geçirdiğini, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesine kaldırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi. Polis, Alghani’nin sağlık durumuna göre zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın gidişatının değişe bileceğine değinerek zanlıların iki gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında iki gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.