1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DOSTLUK ÇAĞRISI
DOSTLUK ÇAĞRISI

DOSTLUK ÇAĞRISI

''Geçmişte kaldı''

A+A-

Dostluk çağrısı

Birinci ligin en önemli maçı olan Yalova-Göçmenköy maçı için iki teknik adam da dostluk çağrısı yaptı

K-Pet 1.Lig’in üçüncü haftasında karşı karşıya gelecek olan Yalova ve Göçmenköy takımları karşılaşma öncesinde dostluk ve fair-play çağrısında bulundu. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

Ali Özçalışkan: Centilmence geçsin

Göçmenköy teknik direktörü Ali Özçalışkan, yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz yıl yaşanan olayları bu yıl yaşamak istemediklerini ve bu olayları tasvip etmediklerini belirterek centilmence bir mücadele olmasını ve hak edenin kazanmasını dilediklerini söyledi.

Önemli bir maç

Her iki takımın da lige kötü başladığını ve bu karşılaşmayı çıkış noktası görmesinden dolayı karşılaşmanın öneminin yüksek olduğunu belirten Özçalışkan, Yalova karşılaşmasına oldukça iyi hazırlandıklarını ve Güzelyurt’ta bir nevi tarafsız sahada oynanacak olan bu mücadeleden puan veya puanlar çıkaracaklarına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Gökmen Davutoğlu: Geçmişte kaldı

Yalova teknik direktörü Gökmen Davutoğlu açıklamalarında geçtiğimiz yıl yaşanan olayları Yalova camiası olarak unuttuklarını ve önlerine bakmak istediklerini belirtti. Kendilerine her türlü yanlışın yapılmasına rağmen olayları sürdürmeyeceklerini ve bu karşılaşmada herhangi bir şey olmaması için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Davutoğlu, polis ve KTFF’den de yardım istediklerini söyledi. Saha içerisinde de futbolcular arasında herhangi bir olayın yaşanmasının imkânsız olduğunu sözlerine ekleyen Davutoğlu, centilmence bir maç istediklerini ifade etti.

Kazanmak zorundayız

Geçtiğimiz yıl gerçekleştiremedikleri Süper Lig hedefini bu yıl gerçekleştirmek istediklerini belirten Davutoğlu, lige iyi oynamalarına rağmen galibiyet alamadan kötü bir başlangıç yaptıklarını ve Göçmenköy karşılaşmasında bu yüzden mutlaka galip gelmek zorunda olduklarını ifade etti. Göçmenköy karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve tek eksiklerinin geçtiğimiz hafta kırmızı kart gören Ali Özbahar olduğunu, onun dışında takım olarak mücadeleye hazır olduklarını belirtti. Göçmenköy karşılaşmasında galip gelerek çıkışa geçeceklerine ve bir seri başlatacaklarına inancının tam olduğunu belirten Davutoğlu, taraftarlı takıma destek olmaya çağırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.