1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “DÖVDÜM AMA TECAVÜZE YELTENMEDİM”
“DÖVDÜM AMA TECAVÜZE YELTENMEDİM”

“DÖVDÜM AMA TECAVÜZE YELTENMEDİM”

“Dövdüm ama tecavüze yeltenmedim”

A+A-

15 yaşındaki yeğenine cinsel tecavüzde bulunmaya teşebbüs ettiği ileri sürülen dayı, öz yeğenini eve geç geldiği için dövdüğünü savundu
 
Emine UYSAL

Girne'de zanlı Selçuk Darendeli, 15 yaşındaki yeğenine cinsel tecavüzde bulunmaya teşebbüs ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Mahkemeye çıkarılan zanlı Selçuk Darendeli, “Her şey aydınlanacak. Adalete güveniyorum. Eve geç geldiği için dövdüm ama tecavüze kalkışmadım. Yeğenim elimde büyüdü" dedi.

Darendeli dün “Cinsel tecavüze teşebbüs” ve “Ciddi darp” suçlamalarıyla Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.  Yargıç Musa Avcıoğlu'nun huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı Emine Tayfunsel, tanık olarak Girne Adli Şube Amirliği'nde gören yapan Müfettiş Muavini Hüseyin Zayıfer'i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Zayıfer, 5 Temmuz tarihinde 06.30 sularında zanlının, evinde misafir olarak kalmakta olan 15 yaşındaki yeğeninin yüzüne yastık bastırarak cinsel tecavüze teşebbüs ettiğini belirtti.

Tahkikatın yeni başladığını söyleyen Zayıfer, zanlının tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Musa Avcıoğlu, zanlının tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.