1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. DÖVDÜ,ÜZERİNE BASARAK ÖLDÜRDÜ
DÖVDÜ,ÜZERİNE BASARAK ÖLDÜRDÜ

DÖVDÜ,ÜZERİNE BASARAK ÖLDÜRDÜ

Arkadaşının oğlunu döverek öldürdü

A+A-

Hanife Yardımcı aynı evi paylaştığı Dilek Baltacı’nın 3 yaşındaki oğlu Soner Umut’u işkenceyle öldürdü. Önce yeğeniyle tekme tokat dövdü, sonra üzerine çıkıp ezdi. Küçük çocuk kusa kusa can verdi.

KOCAELİ’nin Darıca ilçesinde eşinden ayrı yaşayan Dilek Baltacı (28), oğlu Soner Umut Baltacı’yı bir süredir evini paylaştığı arkadaşı Hanife Yardımcı’ya (24) emanet etti. 

3 yaşındaki çocuğun yaramazlık yapmasına sinirlenen Hanife Yardımcı, 15 yaşındaki yeğeni M.C. ile tekme-tokat dövdü. Daha sonra da üzerine çıkıp ezdi. İkili, yediği dayağın etkisiyle kusan ve bir süre hareketsiz kalan Soner Umut Baltacı’yı yatağına yatırdıktan sonra kendileri de yatıp uyudu. 

MERDİVENDEN DÜŞTÜ YALANI 

Bir süre sonra uyanan Hanife Yardımcı, minik çocuğun hiç hareket etmeden yattığını görünce uyandırmaya çalıştı. Çocuğun öldüğünü fark eden Hanife Yardımcı, annesi Dilek Baltacı’yı telefonla arayıp “Soner merdivenden düştü” dedi. Hemen eve gelen Dilek Baltacı, oğlunu hastaneye götürdü. Çocuğun dövüldüğünü anlayan doktorlar durumu polise bildirdi. Yardımcı ve yeğeni cinayet, anne ise ihmal suçlamasıyla gözaltına alındı. 

‘BEN DE BİRKAÇ TEKME ATTIM’ 

 Gözaltına alınan yeğen M.C., poliste şu ifadeyi verdi: “Soner yaramazlık yapınca Hanife dövmeye başladı. Sonra ayaklarıyla üzerine çıktı. Ben de birkaç tekme attım. Daha sonra da Soner’i yatağa yatırıp uyuttuk.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.