1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DÖVE DÖVE KEMİKLERİNİ KIRDI!
DÖVE DÖVE KEMİKLERİNİ KIRDI!

DÖVE DÖVE KEMİKLERİNİ KIRDI!

Girne'de;

A+A-

Girne’de önceki gün çıkan kavgada Mirdad Ghani’yi döverek, yüz kemiklerinin kırılmasına neden oldukları iddiasıyla önceki gün tutuklanan Gürkan Akkuş’un ardından polis tarafından aranan Yasin Kurt isimli zanlı da dün gözaltına alındı.

Polis tarafından dün mahkemeye çıkarılan Yasin Kurt hakkında iki gün tutukluluk emri alındı.

Mirdad Ghani ise Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen tutukluluk duruşmasında polis memuru Mustafa Özmüezzin tanık olarak dinlendi. Polis memuru Mustafa Özmüezzin, zanlı Yasin Kurt’un “Ciddi darp” ve “Vahim zarar” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Mustafa Özmüezzin, Kaşgar Bölgesi’nde önceki gün Gürkan Akkuş ve Yasin Kurt ile Mirdad Ghani arasından çıkan kavgada Mirdad Ghani’nin yaralanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi. Özmüezzin, meseleyle ilgili olarak Gürkan Akkuş’un tutuklandığını Yasin Kurt’un ise arandığını dile getirdi.  Yasin Kurt’un dün tespit edilerek gözaltına alındığını aktaran Özmüezzin, soruşturmanın yeni başladığını ifade etti.

Mustafa Özmüezzin, ağır yaralanan Mirdad Ghani’nin Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahede altında tutulduğuna işaret ederek, henüz müştekinin ifadesinin alınamadığına dikkat çekti. Özmüezzin, zanlının serbest kalması durumunda alınacak ifadelere etki edebileceğine vurgu yaparak, zanlının iki gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Zanlı Yasin Kurt, savunmasında “Kavgayı ayırmak için araya girdim, kesinlikle vurmadım. Kaçtığım için pişmanım” dedi. Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.