1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ALAYKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ULAŞ PROJELERİNİ ANLATTI
DP ALAYKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ULAŞ PROJELERİNİ ANLATTI

DP ALAYKÖY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ULAŞ PROJELERİNİ ANLATTI

DP Alayköy Belediye Başkan Adayı Ulaş projelerini anlattı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Alayköy Belediye Başkan adayı Mustafa Ulaş, Alayköy ve Yılmazköy’e yönelik projelerini anlattı.

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Alayköy Belediye Başkan adayı Mustafa Ulaş, Alayköy ve Yılmazköy’e yönelik projelerini anlattı.
 
DP Basın Bürosu açıklamasına göre, Alayköy’de “Sosyal Belediyecilik” anlayışının temelini atacağını kaydeden Ulaş, yorulmadan, usanmadan, bıkmadan çalışmak için çıktığı bu yolda, bölge halkının desteğini de alarak daha güçlü bir Alayköy yaratacağını vurguladı.

Belediyecilikte çıtayı yükseltmek ve daha ileriye taşımak için aday olduğunu da kaydeden Ulaş, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte halkla iç içe bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade etti.
Bölge halkıyla elele vererek yapacağı projeleri duyuran DP UG Alayköy Belediye Başkan adayı Mustafa Ulaş özetle şunları kaydetti:

“Belediye bünyesinde açacağımız kreşle 4 Yaş Grubu çocuklarımızın Alayköy’de okula gitmesi için her türlü teşebbüs ve çalışma yapılacak. Bu sayede çocuklarımızın okul öncesi temel eğitimi almaları sağlanacaktır.

İnsan Kaynakları birimi kuracağız. İnsan Kaynakları Birimi sayesinde iş yaratma ve iş bulma konusunda yardımcı olmak için çalışmalar yapılacak. İnsan Kaynakları Birimimiz aynı zamanda beldedeki tüm insanlarımız için idari ve hukuki yol gösterici hizmet verilecektir.

Köyümüzdeki inşaat işleri ile uğraşan kişiler başta olmak üzere, isteyen iştirakçiler ile Belediyemiz işbirliği içerisinde çalışarak Belediye Evleri Sosyal Konut Projesi hayata geçirilecek. 

Belediye Yasası 14. Maddesi çerçevesinde, belediye başkanı ve muhtarlar ile Muhtarlar İstişare Kurulu oluşturulacak.

Beldemize tam teşekküllü bir Sağlık Ocağı kazandıracağız. Bu Sağlık Ocağı’nda bir doktor ve bir hemşire sürekli hizmet verecek. Bir Ambulans sürekli hazır olacak.

Şu anda Sanayi Bölgesi’ne hemen hemen hiç hizmet ulaşmıyor. Kanalisazanyon çalışmasına başlanacak ve Alayköy’ün ve Sanayi Bölgesinin atık suyu arıtma yoluna gidilecek.

Kültür-Sanat ve Spor Kompleksi yapacağız. Bu yapının içinde kütüphane, tiyatro, sinema, konferans ve düğün için kullanılabilecek bir salon olacak.

Yürüyüş Parkuru yapacağız.

Hayvan Barınağı yapacağız. Sahipsiz başıboş köpekler toplanıp sevgi ve ilgiyle bakılacağı hayvan barınağında bakılacak.

Kapalı Düğün Salonu yapacağız...

Bunlar dışında çeşitli sorunlara çözümler bulmak ve beldemizi canlandırmak için yapacaklarımız vardır:

Köyümüzün dışında futbol oynayan gençlerimiz, Alayköy ve Yılmazköy Spor Kulüplerimizde oynamak isterlerse, her türlü yardımda bulunacağız. Öğrencilerimizin kreşten başlayarak, üniversite bitene kadar her türlü sorunlarıyla ilgileneceğiz ve imkânlar ölçüsünde her türlü yardımda bulunacağız. Kadınlarımıza açacağımız Köy Kadın Kursların da ve evlerinde yapacakları her türlü el işlerinin ilçelerde pazarlanması için gerekli tüm teşebbüs ve yardım yapılacaktır. Belediye hizmetleri her kişiye tam bir eşitlik ve adalet çerçevesinde sunulacaktır…”

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.