1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP GAZİMAĞUSA’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI
DP GAZİMAĞUSA’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

DP GAZİMAĞUSA’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

DP GAZİMAĞUSA’DA VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG), Gazimağusa’ya bayram ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla bayramlaştı.   

DP Ulusal Güçler’den verilen bilgiye göre, DP-UG Genel Sekreteri ve Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve parti yetkilileri, Maraş, Antalyalılar, Veyseller ve Mağusa’nın diğer çeşitli bölgelerinde vatandaşla bayramlaştı.

“Bayramlaşma programları” çerçevesinde Gazimağusa İlçe Binası’nda gerçekleştirilen bayramlaşmada, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Hasan Taçoy, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek, örgüt başkanları ve bazı parti yetkilileri ayrıca TBK Gaziler Derneği Gazimağusa Şubesi’ni de ziyaret edip dernek yöneticileri ile bayramlaştı.

Vatandaşlarla bayramlaşmalarda konuşan DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, insanları birbirine kaynaştıran, bütünleştiren, birlik ve beraberliğini en müstesna biçime ifade etmelerine vesile olan, manevi duyguları daha anlamlı kılan bayramların, toplumsal huzurun pekişmesine de katkıda bulunduğuna vurgu yaptı.

Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de, tüm Müslüman âleminin Kurban Bayramını mutlu, huzurlu geçirmesini temenni etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.