1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG, 9 BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ
DP-UG, 9 BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ

DP-UG, 9 BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ

Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG), 9 belediye başkanı adayını belirledi.

A+A-

Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG), 9 belediye başkanı adayını belirledi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, parti dün akşam önce Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK), ardından Parti Meclisi toplayarak, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan yerel seçimleri, hem de partinin genel gidişatını partililerle istişare etti. Ayrıca MYK’da belirlenen 9 belediye başkan adayını da Parti Meclisi’nde onayladı.

İlk olarak MYK toplantısını DP Ulusal Güçler Genel Merkezi’nde gerçekleştiren Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ardından Sanayi Odası’nın toplantı salonunda Parti Meclisi ile bir araya geldi.

Demokrat Parti - Ulusal Güçler’in MYK’da belirleyip, Parti Meclisi’nde onayladığı 9 belediye başkan adayı şu isimlerden oluşuyor:

“Gazimağusa Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Tatlısu Belediye Başkan Adayı Ahmet Hayri Orçan, Yenierenköy Belediye Başkan Adayı Özay Öykün, Mehmetçik Belediye Başkan Adayı Ahmet Beyazıt Adalıer, İnönü Belediye Başkan Adayı Beyhan Gürgöze, Akdoğan Belediye Başkan Adayı Salih Mendeli, Serdarlı Belediye Başkan Adayı Özel Pınardan, Alayköy Belediye Başkan Adayı Ali Güler, Dikmen Belediye Başkan Adayı Niyazi Öztürk”.

Yapılan açıklamada, DP Ulusal Güçler’in ilerleyen günlerde netleşecek diğer belediye başkan adaylarını da önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracağı kaydedildi.

Her iki toplantıda da ayrıca, 29 Haziran’da gerçekleşecek olan yerel seçimlerin yanı sıra, Kıbrıs sorunundaki gelişmeler, hükümet icraatları ve partinin genel gidişatı hakkında partililere bilgi verildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.