1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG AKDOĞAN’DA MİTİNG DÜZENLEDİ
DP-UG AKDOĞAN’DA MİTİNG DÜZENLEDİ

DP-UG AKDOĞAN’DA MİTİNG DÜZENLEDİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) dün akşam Akdoğan’da miting düzenledi.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG)  dün akşam  Akdoğan’da miting düzenledi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre,  Dr. Fazıl Küçük Meydanı’nda gerçekleşen mitingde, DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve belediye başkan adayları partililere hitap etti.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif,  DP-UG’nin diğerlerinden farkının olduğunu belirterek, “Söylediği sözün arkasında duran, vatandaşı ile birlikte yürüyen yalnızca DP-UG’dir” dedi.

Ülke genelinde ve özellikle Güney Mesarya’da yerel yönetime talip olduklarını  kaydeden Kaşif, merkezi hükümet olarak  adaylarının halka vermiş olduğu sözlerinin hayata geçmesi için çalışacaklarını kaydetti.

TAÇOY 

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy da, ilk kıvılcımı Serdarlı Mitingi ile Serdarlı’da yaktıklarını, 29 Haziran’da ülke genelinde zaferlerinin halkın da iradesiyle kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Mitingdeki coşkunun Pazar günü sandığa yansıyacağını söyleyen Taçoy, hizmet ile yarıştıklarını ifade etti.

Taçoy, “Bizim bir tek rakibimiz var. O da halkımıza hizmettir” dedi.

ATAOĞLU

DP-UG Gazimağıusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu da halkın özlediği ve hak ettiği beldeiyeciliği DP-UG’nin sağlayacağını kaydetti.

Ataoğlu, adaylarının, yaşlı, çocuk, genç veya engelli vatandaşların geleceği için,  çağdaş ve eşit hizmet için yola çıktığını söyledi.

DİNÇYÜREK

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili  Hakan Dinçyürek, pırıl pırıl ekiplerle hizmet yarışında  olduklarını, tüm adaylarına da kefil olduklarını belirtti.

Dinyürek, yerel seçimlerin partisinin zaferiyle sonuçlanacağına inanç belirtti.

MENDELİ

DP-UG Akdoğan Belediye Başkan Adayı Salih Mendeli “12 yılda bir çivi dahi çakılmayan Akdoğan’a hizmet için, hizmeti ayağa getirmek için aday olduğunu” ifade etti.

SAPSIZOĞLU

DP-UG Vadili Belediye Başkan Adayı Şahin Sapsızoğlu, vatandaşlık görevinin yalnızca seçim dönemi iradesini sandığa yansıtmaktan ibaret olmadığını, sonrasında da icraatların takibinin yapılması ve  hesap sorulması gerektiğini ifade etti.

DP-UG’nin, ülkenin ve halkın partisi olduğunu söyleyen Sapsızoğlu, “İnsanımıza hizmet bize onur ve gurur veriyor” diye konuştu.

TOPALOĞLU

DP-UG Paşaköy Belediye Başkan Adayı Hasan Nihat Topaloğlu,  belediyeciliğin,  sevda,  yürek işi ve hizmet aşkı ile dolu olan insanların işi olduğuna dikkati çekerek; “Bizde bu sevda, bizde bu yürek, bizde bu hizmet aşkı var” diye konuştu.

GÜRGÖZE

İnönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Beyhan Gürgöze, şahsına gösterilen destekten ötürü DP-UG’ye teşekkür ederek, projelerini anlattı

ZORT

Halkın artık çok söz söyleyene değil, icraat yapana baktığını söyleyen Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Zort, halkın hak ettiği hizmeti getirmek için yola çıktıklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.