1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG, BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR
DP-UG, BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

DP-UG, BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Taçoy’un ev sahipliğinde bir araya geldi;

A+A-

 

TAÇOY: “DÜZENLİ VE İSTİKRARLI İLETİŞİMİN ÇOK DAHA ETKİLİ SONUÇLAR DOĞURACAĞININ BİLİNCİYLE ÇALIŞMALARIMIZI GEREK PARTİLİLER, GEREKSE HALKIMIZ İLE PAYLAŞIYORUZ”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Surlariçi Örgütü, parti Genel Sekreteri, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’un ev sahipliğinde bir araya geldi.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, DP-UG Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, DP-UG Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu ile bazı Merkez Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Taçoy toplantıda yaptığı konuşmada, her fırsatta örgüt, partililer, sempatizanlar ve vatandaşla bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunduklarını söyleyerek, bu toplantıların bir biçimde iletişimin sağlığı açısından gerekli olduğunu söyledi.

Düzenli ve istikrarlı siyasal iletişimin çok daha etkili sonuçlar doğuracağının bilincinde olduklarını dile getiren Hasan Taçoy, böylelikle hem hükümet, hem de parti icraatlarının paylaşılmasıyla vatandaşın ve partililerinin de tam bir bilgi sahibi olduklarını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.