1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG DOĞANCI’DAYDI
DP-UG DOĞANCI’DAYDI

DP-UG DOĞANCI’DAYDI

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler), hükümete gelmeleri halinde Türkiye’den gelecek su ile üretilecek tarımsal ürünlerin pazarlamasında kooperatiflerin öncü rol oynayacağını belirtti

A+A-

DENKTAŞ: “TARIMDA KOOPERATİFLER ÖNCÜ ROL OYNAYACAK”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler), hükümete gelmeleri halinde Türkiye’den gelecek su ile üretilecek tarımsal ürünlerin pazarlamasında kooperatiflerin öncü rol oynayacağını belirtti.

DP-UG’den  verilen bilgiye göre, DP-UG Güzelyurt-Lefke İlçe Örgütü, Doğancı’da bölgesel kitle toplantısı gerçekleştirdi.

Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş toplantıda yaptığı konuşmada, Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY)’nın iflasıyla Ercan Havalimanı’nın kiralanmasının kötü yönetimin göstergesi olduğunu söyledi. Denktaş, KTHY’nin iflasıyla pek çok insanın mağdur olduğunu;  KKTC’nin bayrak taşıyıcısını kaybedildiğini ileri sürdü.

Seçimleri kazanmaları halinde her bölge için hazırlanan kitapçıklarda belirtilenleri yerine getirmeme durumunda tekrar aday olmayacağını kaydeden Serdar Denktaş, “Söz ve taahhüt ediyoruz ki bölgeler için hazırladığımız kitapçıklardaki projelerimizi bölge bölge yerine getirmez isek 5 yıl sonra önünüze gelmem” dedi.

Hükümet olmaları durumunda Türkiye’den 2014’te Türkiye’den gelecek su sayesinde tarımın planlı bir şekilde yapılacağını anlatan Denktaş, ürünlerin pazarlanmasının devlet tarafından garanti altına alınarak, pazarlamada kooperatiflerin öncü rol oynayacağını söyledi.

Serdar Denktaş, Türkiye ile ilişkilerin DP-UG’nin hükümette olduğu dönemde en iyi düzeyde olduğunu iddia ederek, “Şimdi tarihsel bir gönül bağını nerdeyse yıktılar, harabe ettiler. Göbek bağı şekline dönüştürdüler. Kamuoyu önünde sorgulanır hale düşürdüler” dedi.

Güzelyurt-Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu ise konuşmasında, CTP-BG ile UBP hükümetlerini becerisizlikle ve halka eziyet etmekle suçladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.