1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG GENEL MERKEZİ, ŞONYA’NIN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI
DP-UG GENEL MERKEZİ, ŞONYA’NIN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

DP-UG GENEL MERKEZİ, ŞONYA’NIN VEFATI DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

DP-UG Genel Merkezi Şonya'nın vefatı dolayısıyla mesaj yayınladı.

A+A-

“ŞONYA’NIN ÖLÜMÜ TÜM ÜYELERİMİZİ DERİNDEN ÜZDÜ”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG), eski genel sekreter ve partinin kurucu üyesi Bengü Şonya’nın vefatının, ailesi ve sevenlerini üzdüğü gibi, partinin bütün üyelerini de derinden üzdüğünü kaydetti.

DP-UG Genel Merkezi, parti eski genel sekreteri Bengü Şonya’nın ölümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Şonya’nın özel sektörde yaptığı çalışmalar olduğu gibi, KKTC dış temsilciliklerinde görev alarak ülke tanıtımına ve turizmine önemli hizmetleri olduğu belirtildi.

Demokrat Parti Ulusal Güçler’in kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapan Şonya’nın, çeşitli dönemlerde Parti Meclisi Üyeliği, Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği ve Dış İlişkiler Sekreterliği görevlerinde bulunarak, partiye ve ülke demokrasisine hizmet ettiği belirtildi.

Şonya’nın son olarak, Ağustos 2010  - Şubat 2014 döneminde Parti Genel Sekreterliğini üstlenerek, partinin kurumsal ve örgütsel yapısının güçlendirilmesi, parti programının geliştirilmesi ve halka ulaştırılmasında önemli çalışmalar yaptığı, partinin son seçim başarısının elde edilmesinde  önemli katkılarda bulunduğu ifade edildi.

Mesajda, “Şonya Kıbrıs Türk halkına yaptığı hizmetler ve partimizin güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalar yanında, kurucusu olduğu ve bir süre başkanlığını yaptığı Çağdaş Demokrasi Derneği’ndeki  ve partimiz bünyesinde parti içi demokrasinin geliştirilmesi için yaptığı  çalışmaları ile de ülke demokrasisine önemli katkılar yapmıştır” ifadelerine yer verildi.

Şonya’nın vefatının sadece ailesi ve kurucusu olduğu ve bir süre yöneticiliğini yaptığı Demokrat Parti Ulusal Güçler için değil, bütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşları için önemli bir kayıp olduğunun vurgulandığı mesajda, yaslı ailesine, yakınlarına, onu sevenlere ve tüm Demokrat Parti Ulusal Güçler üyelerine baş sağlığı dilendi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.