1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG GİRNE ADAYI TEKEREK BELLAPAİS’İ ZİYARET ETTİ
DP-UG GİRNE ADAYI TEKEREK BELLAPAİS’İ ZİYARET ETTİ

DP-UG GİRNE ADAYI TEKEREK BELLAPAİS’İ ZİYARET ETTİ

DP-UG Girne Adayı Tekerek Bellapais’i ziyaret etti

A+A-

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Girne Belediye Başkan adayı Başak Tekerek ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Bellapais (Beylerbeyi) köyünü ziyaret etti.

DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Tekerek, Bellapais halkına hitaben yaptığı konuşmalarda, yaptıkları ankette “köy halkının en büyük sorununun; köy içine kadar giren trafik ve köyün üst kısımlarında yaşayanların çöplerini aşağıya kendilerinin indirmek zorunda kalması olduğunun” ortaya çıktığını kaydetti.

Başak Tekerek, seçimi kazanması halinde, sözkonusu sorunların aşılması için Bellapais köy merkezinin yayalaştırılacağını, küçük ve sessiz ulaşım hizmeti sunacağını ve park yerine çözüm getireceğini, çöp sorunuyla ilgili olarak ise; dar ara sokaklara rahatlıkla girebilecek, güneş enerjisi ile çalışan araçlarla çöplerin toplanacağını ifade etti.

Başak Tekerek, vizyonlarının, “Girne’yi sadece tarihiyle, deniziyle, limanıyla değil, cıvıl cıvıl müzik sesleri gelen sokakları, tarihi de yansıtan alışveriş caddeleri, sessiz sakin mahalleleri, etrafını inci gibi süsleyen sakin köyleri ile bir dünya markası yapmak olduğunu” belirtti.

Tekerek, Girne’nin etrafındaki Bellapais, Karmi, Zeytinlik, Ozanköy ve Doğanköy’ün birer “sakin köy markası” haline getirileceğini söyledi.

“GİRNE’DE YILDIZI HAKEDEN BELEDİYE DEĞİL, BELEDİYEYE SABIRLA TAHAMMÜL GÖSTEREN GİRNE HALKIDIR”

"Mevcut durumda belediyenin vatandaşa değil, vatandaşın belediyeye hizmet eder hale getirildiğini" söyleyen Tekerek, bunun kabul edilebilir bir durum olmadığını belirtti.

Girne Belediye Başkan Adayı Tekerek, "Girne’de yıldızı hakeden belediye değil, belediyeye sabırla tahammül gösteren Girne halkıdır" dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.