1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK, PROJELERİNİ ANLATIYOR
DP-UG GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK, PROJELERİNİ ANLATIYOR

DP-UG GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK, PROJELERİNİ ANLATIYOR

Demokrat Parti Ulusal Güçler Belediye Başkan adayları ile belediye meclis üyeliği adayları “Geleceğin Belediyeleri ve Geleceğin KKTC’si” sloganıyla projelerini halka anlatmaya başladı.

A+A-

DP ULUSAL GÜÇLER GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK, PROJELERİNİ ANLATIYOR

Demokrat Parti Ulusal Güçler Belediye Başkan adayları ile belediye meclis üyeliği adayları “Geleceğin Belediyeleri ve Geleceğin KKTC’si” sloganıyla projelerini halka anlatmaya başladı.

DP Ulusal Güçlerden yapılan yazılı açıklamaya göre, DP Ulusal Güçler Girne Belediyesi Başkan adayı Başak Tekerek ve Belediye Meclis üyesi adayları da projelerini halka anlatıyor.

DP Ulusal Güçler Girne Başkan adayı Başak Tekerek, belediye meclis üyesi adayları ve partinin gençlik örgütü ile birlikte bugün Girne çarşısında seçim çalışmalarını “ilginç bir eylemle” çarşıyı balonla süsleyerek başlattı.

Girne çarşısının balonlarla süslenmesinin ardından DP Ulusal Güçler Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ve Belediye Başkan adayı Başak Tekerek ile meclis üyesi adayları Girne Kordonboyu Atatürk büstüne çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

DP Ulusal Güçler Belediye Başkan Adayı Başak Tekerek, bugün sabahın erken saatlerinde Girne çarşısına, Girne esnafına ve Girne halkına “Günaydın. Hayırlı İşler, Bol Kazançlar” mesajı yazan balonlar astırdıklarını ifade ederek, bu eylem türünün esnaf ve halk tarafından olumlu karşılandığını kaydetti.

Tekerek, DP Ulusal Güçler kadrolarının projeleri ile herkese hizmet ve tüm Girneli’nin başkanı olmak için hazır olduğunu ifade ederek “Girne Sevince Güzel” seçim sloganı ile yola çıktıklarını belirtti.

Girne ve Girneli’nin yeni Girne ve hizmeti hak ettiğinin altını çizen Tekerek, çıkarlar ve kişiye özel günlük politikalar ile değil, herkese gerçek hizmet ve yeni belediyecilik için son 27 gün kaldığını vurguladı.

DP Ulusal Güçler Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ise yaptığı kısa açıklamada, Girne halkının gerçek hizmeti hak ettiğini belirterek, DP Ulusal Güçler kadrolarının “Hepimiz Girneliyiz” ilkesi ile Limasollu, Baflı, Hataylı, Karadenizli, Adanalı, Bulgar ayrımı yapmadan herkese hizmet ve geleceğin Girne’sini yaratmak için yola çıktığını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.