1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP-UG, GÖNYELİ’DE SEÇİM VE İRTİBAT BÜROSU AÇTI
DP-UG, GÖNYELİ’DE SEÇİM VE İRTİBAT BÜROSU AÇTI

DP-UG, GÖNYELİ’DE SEÇİM VE İRTİBAT BÜROSU AÇTI

DENKTAŞ: “BİZ GÜCÜMÜZÜ SADECE ADIMIZDAN DEĞİL, HALKIMIZDAN ALIYORUZ”

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, partisinin gücünü sadece adından değil, halkından aldığını söyledi.

Denktaş, DP-UG Gönyeli Seçim ve İrtibat Bürosu’nun açılışında yaptığı konuşmada, halkın DP Ulusal Güçler’e yoğun ilgi göstermesinden dolayı memnun olduklarını belirtti.  Denktaş, “Sabah Karpaz’daydım, öğleden sonra Güzelyurt’da, şimdi de Gönyeli’deyim. Ülkemizin dört bir yanında DP Ulusal Güçler rüzgarı güçlenerek, esmeye devam ediyor” dedi.

“BİZİM ALNIMIZ AÇIK”

Serdar Denktaş, CTP ve UBP’nin tek hedeflerinin DP Ulusal Güçler olduğunu ve her türlü ayak oyunlarıyla DP Ulusal Güçler yönünde esen rüzgârın akışını değiştirmeye çalıştığını savundu.

Denktaş, “İrsen Küçük, halkımızı birbirine düşürme, birbirine kırdırma, bu konuda nifak tohumları atma, provoke etme ustası bir ekiple çalışıyor. Biliyorum ki halkımız bu oyuna gelmeyecek. Kıbrıs Türk halkı İrsen Küçük’ü de, CTP’yi de, bizi de bilir. Daha düne kadar ne CTP, ne de İrsen Küçük iktidarının yaşattıklarını halkımız unutmadı” dedi.

Denktaş, “Bizim çekinecek, utanacak hiçbir şeyimiz yok. Önüne geçilemeyen başarımızın kaynağı, temeli, alnımızın açık olmasındandır. Bizden korkanlar saldıracak, bizde o korkanların korkutmasına yenilmeden yenileneceğiz, inatla üzerlerine yürüyeceğiz. Ben halkımıza güveniyorum” ifadesini kullandı.

PARTİLİLERE SESLENDİ

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Denktaş, partisinin gücünü sadece adından değil, halkından aldığını söyledi.

Partililere de seslenen Denktaş, “Her partilinin hep birlikte, her eve, her ferde ulaşarak, ellerini sıkarak, kucaklayarak, dert, sıkıntı, talep ve beklentilerine kulak vererek var olan olumlu havayı daha da güçlendirmelerini” istedi.

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.