1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP-UG GÜZELYURT KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
DP-UG GÜZELYURT KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DP-UG GÜZELYURT KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DENKTAŞ; “DP ULUSAL GÜÇLER’İN ARTIK MUHALEFET DEVRİ TAMAMLANMIŞ, İKTİDAR ZAMANI GELMİŞTİR”

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt ilçesi koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş toplantıda milletvekili adayları ve parti yöneticilerine seçime yönelik bilgi verdi. Toplantıda Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif, Güzelyurt Milletvekili Türkay Tokel, milletvekili adayları ve parti yöneticileri hazır bulundu.

DENKTAŞ

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, önceki gün yaptıkları aday tanıtım gecesine UBP’nin 4, CTP’nin 2 misli vatandaşın katıldığını söyledi. Denktaş, “Bu katılım halkımızın bize verdiği desteğin göstergesidir. Bu destek ortaya koymuştur ki, DP Ulusal Güçler’in artık muhalefet devri tamamlanmış, iktidar zamanı gelmiştir. Ve inşallah 28 Temmuz’u 29 Temmuz’a bağlayan gece DP Ulusal Güçler’in zaferini hep beraber ilan edeceğiz” dedi.

Hiçbirşeyin yürüdükleri yoldan kendilerini alı koyamayacağını belirten Denktaş, “Hiçbirşey birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Halkımızın desteği sayesinde çıktığımız hedefe doğru bütün gücümüz ile yürümeye devam edeceğiz” dedi.

KAŞİF

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif de konuşmasında, hedeflerinin Anavatan Türkiye ile uyumlu, hiçbirinin koparamayacağı bağlarla yürümek olduğunu söyledi.

Kaşif, ülkedeki yaşam şartlarını yukarılara taşımak için tüketici toplumdan öte hem üreten, hem tüketen, hem de ürettiklerini satabilen bir toplum arzuladıklarını belirtti. Kaşif, şöyle devam etti:

“Güzelyurt’a yönelik çok güzel projelerimiz var. Güzelyurt gençlerinin artık Güzelyurt’ta kalması lazım. Güzelyurt insanının artık Güzelyurt’ta yerleşmesi lazım. Bu da neyle olur? Devlet eliyle olur. Devletin yaratacağı bir model ile olur. Hükümetlerin yaratacağı bir model ile olur. Bu modellerin hayata geçmesi ile başarı hepimizin olacak. Başarı KKTC’nin olacak. Başarı Kıbrıs Türk Halkının olacak. Dolayısıyla DP Ulusal Güçler’in olacak. Şimdiden gazamız mübarek olsun”

TOKEL

DP Ulusal Güçler Güzelyurt Milletvekili Türkay Tokel de konuşmasında “Tek tek bu arkadaşlarımı aradım, bire bir yüz yüze görüştüm ve partinin içerisinde bütünlüğü sağlamaya başladık. Bu birlik ve beraberliği en üst seviyeye çıkararak Güzelyurt’ta birinci parti olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.