1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG HEYETİ DİPKARPAZ’I ZİYARET ETTİ
DP-UG HEYETİ DİPKARPAZ’I ZİYARET ETTİ

DP-UG HEYETİ DİPKARPAZ’I ZİYARET ETTİ

Serdar Denktaş, DP Ulusal Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakkı Çebi ile birlikte Dipkarpaz seçim bölgesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

DENKTAŞ: “DEVLET ELİ BÖLGEDE HİSSEDİLECEK”

ÇEBİ: “YENİ DÖNEM, YENİ UMUTLARI DA BERABERİNDE GETİRECEK”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, DP Ulusal Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakkı Çebi ile birlikte Dipkarpaz seçim bölgesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Denktaş ve Çebi’ye, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP Ulusal Güçler MYK üyesi Mehmet Erülkü ve parti yetkilileri eşlik etti.

İlk olarak Dipkarpaz Spor Kulübü, adından Kaleburnu Köy Kahvehanesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen DP Ulusal Güçler heyeti, yeni dönem projelerini anlatarak destek istedi.

DENKTAŞ: “DEVLET ELİ BÖLGEDE HİSSEDİLECEK”

Dipkarpaz’ın kalkınması, bölgeye yatırımın teşvik edilmesi ve halkın üreten, ürettiğini pazarlayabilen bir yapıya kavuşmak için gerek muhalefet döneminde, gerekse bugün iktidar ortağı olarak mücadele verdiklerini söyleyen DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş,  “devlet elinin bölgede hissedileceğini” kaydetti.

“DP Ulusal Güçler olarak gerek muhalefet, gerekse iktidar döneminde biz Dipkarpaz halkını hiç yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız” diyen Denktaş, Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakkı Çebi’ye vatandaşın desteğini istedi.

Denktaş, “Hak ettiğiniz hizmeti size sunmak, daha kaliteli bir yaşam seviyesine kavuşturmak, geleceğimiz gençlerinin yarınına umutla bakması için sizin desteğinize talibiz” dedi.

ÇEBİ: “YENİ DÖNEM, YENİ UMUTLARI DA BERABERİNDE GETİRECEK”

“Dipkarpaz Belediyesi Güzelleşsin, Desteğin ile KKTC Gülümsesin”  sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren DP Ulusal Güçler Dipkarpaz Belediye Başkan adayı Hüseyin Hakkı Çebi, “vatandaşın menfaati ve sorunlarının çözümü için tüm sevgisi ve enerjisiyle, ekibi ile birlikte çalışacağını” söyledi.

Bölgede ekonomik sıkıntı ve işsizlik yaşandığını belirten Çebi, “Yeni dönem, yeni umutları da beraberinde getirecek. DP Ulusal Güçler’in de iktidar ortağı olduğu merkezi hükümet ile işbirliği içerisinde, hak ettiğimiz çağdaş hizmetlere ve mutlu yarınlara kavuşacağız. Dipkarpaz’ımızı emsal gösterilen örnek bir belde yapabilmek için sizden destek talep ediyoruz” dedi.

Projelerini anlatan Çebi, sağlıkta kesintisiz hizmet, beldedeki kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşları güvence altına alacak bir bakım evi, tarım ve hayvancılık alanında vatandaşa maddi ve manevi destek gibi konularda projeleri bulunduğunu kaydetti.

Beldenin kalkınmasına yönelik mevcut pansiyonculuğun teşviki ve kapasitenin arttırılmasıyla inanç turizminin geliştirilmesi için gerekli adımların atılacağını söyleyen Çebi, buna benzer konulardaki projelerin daha fazla zaman kaybetmeden hayat bulacağını belirtti.

Kırsal kesim arsaları için girişimlerde bulunup mağduriyetlerin ortadan kaldırılması, köy kadın kurslarının daha aktif hale getirilmesi, gençlerin çok yönlü sportif faaliyetlerde yer alması, teşvik edilmesi ve destek verilmesi gibi projelerinden söz eden Çebi, amaçlarının yalnızca vatandaşa hizmet olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Denktaş, Çebi ve Bakırcı, Dipkarpaz’ın sorunlarını ve halkın sıkıntılarını dinledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.