1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI
DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANITTI

Demokrat Parti Ulusal Güçler Karpaz’da düzenlediği ilk seçim mitinginde partinin İskele milletvekili adaylarını tanıttı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler Karpaz’da düzenlediği ilk seçim mitinginde partinin İskele milletvekili adaylarını tanıttı.

DP-UG basın bürosundan yapılan açıklamada, seçim mitingini Karpaz’dan start veren  partinin  halka İskele Milletvekili adaylarını tanıttığını belirterek, mitingde DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş, milletvekili Dr Ahmet Kaşif ile İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu’nun birer konuşma yaptığını bildirdi.

DENKTAŞ

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş yaptığı konuşmada, halkı "Karpazın güzel, mert insanları hem Ramazan, hem gazanız mübarek olsun” diyerek 28 Temmuz’a giden süreçte ilk seçim mitingini Dipkarpaz’dan start verdiklerini söyledi.

"Yürüdüğümüz yolda zafer var, yürüdüğümüz yolda bu ülkeyi yeniden yapılandırmak var, gencimize gelecek sağlamak var" diyen Denktaş, önceki iktidarın icraatlarında dile getirdiği "devam"  sözüne atıfta bulunarak "Devam mı? Nereye devam? Batmış olan hayvancılığın ölmesine mi? KTHY zarar etmiş diye kapatanlar, ‘Hayvancılık da zarar ediyor’ diyerek hayvanınızı da ortadan da kaldırmazlar mı? Elektrik kurumunu satmaya çalışanlar, ‘havalar yağışlı değildir’ diye çiftçiliği de ortadan kaldırmazlar mı? Bu ülkede tuvaletini tamir etmedikleri için, tek çıkış kapımız olan Ercan Havalimanı’nı bir çırpıda tekelleştirerek egemenlik hakkımızı devredenler yarın bizi de, devleti de, hükümeti de devreden kaldırmaz mı? Ama yağma yok DP Ulusal Güçler var" dedi.

Sağlıkta yaşanan sıkıntıların DP Ulusal Güçler iktidarıyla sona ereceğini  iddia eden Denktaş, sıra bekleme sorununun çözülerek hastane ve doktor seçme hakkının vatandaşa verileceğini kaydetti.

"İnsanımıza en iyi hizmeti verme, okullarımızda çocuklarımıza ücreti ne isterse olsun, ailesinin geliri ne isterse olsun en iyi hizmeti verme DP Ulusal Güçler iktidarıyla mümkün olacak” diyen Denktaş, her yaz yaşanmakta olan Kuran kursu tartışmalarını da  Milli Eğitim Bakanlığı koordinasyonuyla çözeceklerini söyledi.

Serdar Denktaş konuşmasını "başınıza gelmek için değil, devleti, hizmeti, hükümeti ayağınıza getirmek için sizden destek istiyoruz" diyerek hiçbir zaman popülizm ve yalan vaade bulunmadıklarının altını çizdi.

KAŞİF

DP-UG milletvekili Dr. Ahmet Kaşif ise herkesin eşit,  hakkını alabileceği, rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam vaat ettiklerini ifade ederek,  DP Ulusal Güçler’in odağının ‘insan” olduğunu söyledi.

"Biz hiç kimseye yalan söylemeyeceğiz" diyen Kaşif, "devletin olanakları çerçevesinde herkes devletten istediğini alabilecektir. İnsanımızın daha mutlu, daha refah yaşaması içinde elimizden geleni yapacağız. 24 saat değil, 48 saat çalışacağız" dedi.

CENNETOĞLU

DP-UG İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu da yaptığı kısa konuşmada halka hitap etti ve  DP Ulusal Güçler İskele milletvekili adaylarını tanıttı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.