1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ALANLI, DÜN ÖTÜKEN, KUZUCUK, AYGÜN VE SINIRÜSTÜ KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ
DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ALANLI, DÜN ÖTÜKEN, KUZUCUK, AYGÜN VE SINIRÜSTÜ KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

DP-UG İSKELE MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ALANLI, DÜN ÖTÜKEN, KUZUCUK, AYGÜN VE SINIRÜSTÜ KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

DP-UG İskele Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Alanlı, Dün Ötüken, Kuzucuk, Aygün ve Sınırüstü köylerini ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) İskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Alanlı,  dün Ötüken, Kuzucuk, Aygün ve Sınırüstü köylerini ziyaret ederek, halkla buluştu.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, ziyarette Alanlı’ya, ekibinin yanı sıra, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı eşlik etti.

Bölge halkına projelerini aktaran Alanlı, İskele ve İskele’ye bağlı bulunan tüm köylere eşit hizmet gideceği sözünü verdi.

Birçok köyde eksiklikler olduğunu savunan Alanlı, İskele odaklı çalışma yürütmeyeceğini, tam aksine tüm köylere İskele’ye gösterilen özeni göstereceğini söyledi.

Özellikle çocukların ve gençlerin yararlanacağı alanlar, ailelerin sakin ortamda dinlenecekleri parklar, yaşlıların huzur bulacağı mekânlar ve yürüyüş yolları yapacaklarını belirten Alanlı, her bölgenin kendi içindeki eksiklikleri belirleyerek o bölgedeki konuma göre çalışma yürüteceklerini kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.