1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI
DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ ANNELER GÜNÜ NEDENİYLE MESAJ YAYIMLADI

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Aktoprak mesajında “Bize sadece can veren değil, hayatı ve toplumun değerlerini öğreten, iyi bir insan olarak yetiştiren ve yaptıkları fedakarlıklarla bize örnek olan, tüm Annelerin Anneler Gününü kutlar, ellerini saygı ile öperiz” ifadelerine yer verdi.

Aktoprak’ın mesajı şöyle:

“Annelerin yaşadığı sorunların, kadınların ve toplumun sorunlarından soyutlanamayacağının bilinci içinde, annelerin karşı karşıya bırakıldığı, ekonomik ve toplumsal sorunların, geleceğimizi tehdit altında bıraktığını göz önünde bulundurarak, tüm yetkilileri annelerin sorunlarına karşı daha duyarlı olmalarını beklemek, bizlerin hakkıdır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in ‘Cennet Annelerin ayaklarının altındadır’ hadisini rehber edinmiş insanlar olarak, Annelerin sadece özel bir günde değil, her gün insanlığın baştacı olduğunu hatırlamak ve bunu onlara hissettirmek, biz  evlatları için öncelikli görev olmalıdır.

Türk Bayrakları altında, kendi devletine sahip olarak özgür bir hayat  yaşamamız,  annelerimizin de Kıbrıs Türk Halkının Varoluş Mücadelesine  katkı koyması  ve fedakarlıkları ile gerçekleşmiştir. Annelerimizin verdiği mücadeleye ve yaptıkları fedakarlıklara sahip çıkarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini yaşatmak bizlerin de amacıdır.

Annelerin ve çocukların daha iyi bir geleceği hakettiğine inanan Demokrat Parti Ulusal Güçler Kadın Örgütü,  tüm annelere sağlık ve esenlikler diler.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.