1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE SERDAR DENKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE SERDAR DENKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

DP-UG KADIN ÖRGÜTÜ KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE SERDAR DENKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) kadın örgütü, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle, DP-UG Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) kadın örgütü, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” nedeniyle, DP-UG Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ı  ziyaret etti.

DP-UG Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak başkalığındaki ziyaret, parti genel merkezinde gerçekleştirildi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomik, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, günün anlam ve önemine işaret ederek,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Demokrasinin gelişmesi ve insan hakları standartlarının yükselmesiyle, kadın haklarının tanınmasıyla  korunması yönünde uluslararası seviyede adımlara da dikkat çeken Denktaş, Kıbrıs Türk kadınının sosyal statüsünün daha da güçlendirilmesinin mümkün olduğunu ifade etti.

Denktaş, parti kadınlarına özverili ve fedakarca çalışmalarından ötürü de şükranlarını sundu.

DP-UG Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ise, ziyaretlerini Demokrat Kadınları olarak, Genel Başkan Serdar Denktaş’a, “tek yürek geleceğe” diyerek destek belirtmek amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

TAK

 

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.