1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP-UG KTHY HAKKINDA SORUŞTURMANIN HIZLANDIRILMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU
DP-UG KTHY HAKKINDA SORUŞTURMANIN HIZLANDIRILMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU

DP-UG KTHY HAKKINDA SORUŞTURMANIN HIZLANDIRILMASI ÇAĞRISINDA BULUNDU

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) tasfiye edilen Kıbrıs Türk Hava Yolları (KTHY) hakkındaki soruşturmanın hızla yapılmasını talep etti.

A+A-

DP-Ulusal Güçler Genel Merkezinden yapılan yazılı açıklamada,  Bayındırlık ve Ulaştırma eski Bakanı Hamza Ersan Saner’in bir televizyon programında KTHY’nin tasfiyesinin gündeme getirmesiyle hassasiyet gösterdiğini, ancak söz konusu bakanın kendi bakanlığı döneminde ayni hassasiyeti göstermediği savunuldu.

Açıklamada, “Kıbrıs Türk halkını derinden üzen KTHY’nin batması veya batırılması konusunda soruşturmanın hızla yapılması için gerekli özenin gösterildiğini kamuoyuna önemle duyururuz” denildi.

ERCAN İHALESİ

Bayındırlık ve Ulaştırma eski Bakanı Hamza Ersan Saner’in söz konusu televizyon programında, Ercan Havalimanı’nın ihalesi ile ilgili yaptığı yorumların eleştirildiği açıklamada, “Bu açıklamadan anlaşılıyor ki, söz konusu ihale süresince, ‘ben yaptım oldu’ zihniyetiyle hareket edilmiş yapılan eleştiriler dikkate alınmamıştır” denildi.

Ercan İhalesi ile ilgili dosyanın Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı İsmail Başarır tarafından incelemeye alındığı kaydedilen açıklamada, kamunun incelemeler sonunda bilgilendirileceği  ifade edildi.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.