1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG LEFKOŞA ’DEN “İLKBAHAR DAYANIŞMA YEMEĞİ”
DP-UG LEFKOŞA ’DEN “İLKBAHAR DAYANIŞMA YEMEĞİ”

DP-UG LEFKOŞA ’DEN “İLKBAHAR DAYANIŞMA YEMEĞİ”

Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü, Lefkoşa Hidden Garden’da “İlkbahar Dayanışma Yemeği” düzenledi.

A+A-

Demokrat Parti - Ulusal Güçler (DP-UG) Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü, Lefkoşa Hidden Garden’da “İlkbahar Dayanışma Yemeği” düzenledi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, DP-UG Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş himayelerindeki etkinlikte, DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, DP-UG Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, DP-UG Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aysel Ergün konuşma yaptı. Müge Denktaş ise, yurtdışında bulunması nedeniyle mesaj yayımladı.

Müge Denktaş, DP-UG Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak tarafından okunan mesajında, DP-UG’nin temel amacının, Kıbrıs Türk halkının refah ve mutluluğunu temin etmek, güvenliğini ve egemenliğini korumak olduğunu, bu amacı temin etmenin yolunun da KKTC’nin yaşatılması olduğunu belirtti. Denktaş, KKTC’yi yaşatmanın yolunun ise güçlü bir toplum olmaktan geçtiğini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş mesajının devamında, kadının toplumdaki önemine dikkat çekerek, güçlü bir toplumun ise ancak toplum hayatına kadınların aktif katılması ve eşit şartlarda, erkeklerin yanında olması ile gerçekleşebileceğini söyledi.

Kadın örgütünün, bugüne kadar yaptığı çalışmaların, partinin güçlenmesine büyük katkılar sağladığının da altını çizen Denktaş, bunun önümüzdeki dönemde de devam edeceğinden kuşkusu olmadığını dile getirerek, bu uğurda çaba harcayan herkese teşekkür etti, sevgilerini iletti.

TAÇOY: “KADINLARIMIZ ANNE VE KARDEŞ SEVGİSİ İLE HER KAPIYI AÇABİLİYOR...”

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların anne ve kardeş sevgisi ile her kapıyı açabildiğini ifade ederek, bunun değerinin her zaman bilinmesi gerektiğini kaydetti.

Taçoy, kadınların partinin ileriye gidişindeki payının büyük olduğunu kaydederek, kadınların seçimlerdeki adaylıklarına destek verdi.

DP-UG’nin, müzakere sürecinde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanında olduğunu vurgulayan Taçoy, kadınların da bunu desteklediğini belirtti.

AKTOPRAK: “YEREL SEÇİMLERDE EŞİTLİK”

DP-UG Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, partinin kadın örgütü olarak, olağan kurultayın ardından daha da kaynaşma adına bir dizi etkinlik gerçekleştirdiğini anlattı.

Sağlanan motivasyon ile Haziran ayında yapılacak yerel seçimlere hazır olunacağını kaydeden Aktoprak, parti yöneticilerine çağrıda bulundu ve kadın adayların da yerel seçimlerde eşit şekilde yer almasını istedi.

ERGÜN: “BU TÜR ETKİNLİKLER BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİR”

DP-UG Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aysel Ergün de, etkinliklerin bundan sonra da diğer ilçelerde devam edeceğini belirtti.

Partinin tüm bireylerinin, aralarına fitne ve fesat sokulmasına izin vermeden el ele kol kola çalıştığının ve bundan sonrada mücadeleye devam edileceğinin altını çizen Ergün, ülkenin ve halkın refahını herşeyin üstünde tuttuklarını kaydetti.

Ergün, yoğun katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek, bu dostluk ve kaynaşma etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade etti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.