1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “DP-UG OLARAK HEDEFİMİZ ÖNCE İNSAN, ÖNCE KKTC”
“DP-UG OLARAK HEDEFİMİZ ÖNCE İNSAN, ÖNCE KKTC”

“DP-UG OLARAK HEDEFİMİZ ÖNCE İNSAN, ÖNCE KKTC”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz- Hepimiz Buradayız” sloganlarıyla Girne’de miting düzenledi.

A+A-

DENKTAŞ: “ÜLKEMİZİ SİL BAŞTAN DEĞİŞTİRECEK PROGRAMIMIZI HAYATA GEÇİRMEK İÇİN, BAŞINIZA GELMEK İÇİN DEĞİL, DEVLETİ AYAĞINIZA GETİRMEK İÇİN 28 TEMMUZ’DA BU YETKİYİ TALEP EDİYORUZ”

KAŞİF: “DP-UG OLARAK HEDEFİMİZ ÖNCE İNSAN, ÖNCE KKTC”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz- Hepimiz Buradayız” sloganlarıyla Girne’de miting düzenledi.

DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Girne Kordonboyu Caddesi’nde yer alan mitingde Genel Başkan Serdar Denktaş, DP-UG iktidarında, genelde ülkenin, özelde ise Girne’nin geleceği için hayata geçirecekleri projeleri halka anlattı.

“Gücümüz halktan, imanımız Haktan, gururumuz bayraktan, yurt sevgimiz şehitlerimizden, inadımız haklılığımızdan, sözümüz dürüstlüğümüzden, dik başımız özgüvenimizden, kararlılığımız atamızdan, yüzümüzdeki tebessüm sizin coşkunuzdan” diyerek sözlerine başlayan Serdar Denktaş, DP-UG’nin, halkla birlikte, bir, beraber ve tek yürek olduğunu belirtti.

Denktaş, halkın geleceğini planlayabilmek için üzerlerine düşeni yapmak istediklerini ifade ederek, partisine destek istedi.

“SAĞLIK, EĞİTİM VE EKONOMİ KONULARINDA İDDİALIYIZ”

Sağlık, eğitim ve ekonomi konularında iddialı olduklarını söyleyen DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş, partisinin iktidarında özellikle bu üç konuda atılımlar olacağını kaydetti.

“Boykot ve karma oy” çağrılarına itibar edilmemesini isteyen Denktaş, “Ülkemiz Başbakanlık sistemi ile yönetiliyor. Ülkemizde tüm yetki Başbakanlık’ta. Bizler de yenileme projelerimizi, ülkemizi sil baştan değiştirecek programımızı hayata geçirmek için, başınıza gelmek için değil, devleti ayağınıza getirmek için 28 Temmuz’da bu yetkiyi talep ediyoruz” dedi.

KAŞİF

DP-UG Gazimağusa Milletvekili ve adayı Ahmet Kaşif de, adanın her toprağını karış karış gezdiklerini ve her yerde gördükleri coşku ve ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Özelde Girne, genelde ülke için hayata geçirecekleri projelerden bahseden Kaşif, hiçbir siyasi partinin geleceğe yönelik projeleri olmadığını savunarak, “Geleceğe yönelik, halkına yönelik projesi olan tek partiyiz. Çünkü bizim tek hedefimiz önce insan, önce KKTC” dedi.

ÖZDEĞİRMENCİ

DP-UG Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ise, “adaletsizliğe, haksızlığa ve partizanlığa ‘dur’ demek için mücadele verdiklerini” söyledi.

ADAYLAR HALKI SELAMLADI

Konuşmaların sonunda, DP-UG Girne milletvekili adayları İlkay Kamil, Esat Ergün Serdaroğlu, Özdemir Berova, Derviş Refiker, Hande Kayasal, Başak Tekerek, Sedat Hacımehmet, Gülay Deryagil, Sevgi Değgin ile Adnan Altan sahneye davet edilerek halkı selamladılar.

Girne mitinginde ayrıca, Girne bölgesi için özel hazırlanan ‘Bölgesel Kalkınma Kitapçıkları’ da katılanlara dağıtıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.