1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG: “UBP, DANA İÇİN DP-UG’NİN DESTEĞİNİ İSTEDİ”
DP-UG: “UBP, DANA İÇİN DP-UG’NİN DESTEĞİNİ İSTEDİ”

DP-UG: “UBP, DANA İÇİN DP-UG’NİN DESTEĞİNİ İSTEDİ”

DP-UG, Ulusal Birlik Partisi’nin, Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adayı Kemal Deniz Dana için, DP-UG’den destek istediğini bildirdi.

A+A-

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG), Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP), Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkan adayı Kemal Deniz Dana için, DP-UG’den destek istediğini bildirdi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, LTB Başkan adayı Dana ile birlikte bugün DP-UG Genel Merkezi’nde Genel Başkan Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette, DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy, UBP Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu ile UBP Özel Komite yetkilisi Savaş Atakan da hazır bulundu.

DENKTAŞ: “KARAR LEFKOŞA ÖRGÜTLERİMİZİNDİR. BEN ÖRGÜTLERİMİZE BU TALEBE OLUMLU YAKLAŞMALARI ÇAĞRISI YAPIYORUM”

DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş görüşmede yaptığı konuşmada, kampanya süreci başladığı andan itibaren LTB Başkan adayı Kemal Deniz Dana’nın kendilerini ikinci kez ziyaret ederek destek talebinde bulunduğuna dikkat çekti ve bu ana kadar başka hiçbir adayın destek talebinde bulunmadığını söyledi.

Serdar Denktaş, Dana’ya destek verilmesi yönündeki kararın Lefkoşa Belediye hudutları içerisindeki DP-UG örgütlerine ait olduğunu belirterek, “Ben örgütlerimize bu talebe olumlu yaklaşmaları çağrısı yapıyorum. Ayrıca kendileri ile de görüşeceğim” dedi.

“Gazimağusa’da UBP ve DP Ulusal Güçler birlikte hareket edebilmeyi ve gücü birlikte ortaya çıkarmayı başarmıştır” diyen Denktaş, şunları söyledi:

“Lefkoşa’da bizim adayımız yok. Dolayısıyla böyle bir talepte bulunan Sayın Dana’ya, çalışkanlığı ile tanıdığımız, güvendiğimiz bir arkadaşımız olarak olumlu bir yaklaşım sergiliyorum. Ancak tekrar ediyorum; bu karar günün sonunda Lefkoşa örgütlerimizindir. Örgütlerimizin bu talebi olumlu karşılayacağına inanarak, hayırlı olsun diyorum.”

Denktaş, Kemal Deniz Dana’nın sadece seçim zamanı değil, sürekli çok çalışkan ve bu özelliği ile tanınmış bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, kendisine başarılar diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.