1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMAYA DEVAM EDİYOR...
DP-UG VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMAYA DEVAM EDİYOR...

DP-UG VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMAYA DEVAM EDİYOR...

DP-UG VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞMAYA DEVAM EDİYOR...

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt ve Lefke bölgesi yetkilileri, Kurban Bayramı ziyaretlerini sürdürdü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

DP-UG’den verilen bilgiye göre,  Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel, İlçe Kadın Örgütü Başkanı Aygül Selden ve Güzelyurt ve Lefke ilçe yönetimleri; Güzelyurt ve Lefke ile Aşağı ve Yukarı Bostancı, Zümrütköy, Serhatköy, Gayretköy, Yayla, Yeşilyurt ve Gaziveren köylerine ziyaret gerçekleştirdiler.

GÜNDÜZ

Ziyaretlerde konuşan DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz,  bölge ve parti ayrımı yapmadan her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek; “Her zaman vatandaşımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Sizlerin sorunlarının çözümü vazifemiz olmuştur ve olacaktır” dedi.

Gündüz, milletin vekilleri olarak vatandaşa hizmet etme noktasında çalıştıklarının da altını çizdi.

Türk halkı başta olmak üzere  İslâm âleminin bayramını kutlayan Gündüz, bayramların birleştirici ve hoşgörü özelliğine de dikkati çekti. 

TOKEL

Vatandaşın bayramını kutlayan DP-UG  Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel,  bayramların birlik ve beraberliğin, sevginin, hoşgörünün, kardeşlik ve dayanışmanın en üst düzeyde hissedildiği özel günler olduğunu söyleyerek  İslam aleminin bayramını kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.