1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG’Lİ KADINLAR BAHAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
DP-UG’Lİ KADINLAR BAHAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

DP-UG’Lİ KADINLAR BAHAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü, “Bahar Yemeği” düzenledi.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Lefkoşa İlçe Kadın Örgütü, “Bahar Yemeği” düzenledi.

Lefkoşa’da Hidden Garden’da DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş himayelerindeki etkinlik konuşmalarla başladı.

Lefkoşa İlçe kadın Örgütü Başkanı Ayser Ergün, etkinliklerinin bundan sonra da diğer ilçelerde devam edeceğini belirtti.

AKTOPRAK’TAN KADIN ADAYLARIN EŞİT YER ALMASI ÇAĞRISI

Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da, DP-UG kadın örgütleri olarak, partinin olağan kurultayının ardından daha da kaynaşma adına bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini anlattı.

Sağlanan motivasyonla haziran ayında yapılacak seçimlere hazır olunacağını kaydeden Aktoprak, parti yöneticilerine çağrıda bulundu ve kadın adayların da yerel seçimlerde eşit şekilde yer almasını istedi.

TAÇOY’DAN DESTEK

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy ise, kadınların anne ve kardeş sevgisiyle her kapıyı açabildiğini ifade ederek, bunun değerinin her zaman bilinmesi gerektiğini kaydetti.

Taçoy, kadınların partinin ileriye gidişindeki payının büyük olduğunu kaydederek, kadınların seçimlerdeki adaylıklarına destek verdi.

DP-UG’nin, müzakere sürecinde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun yanında olduğunu anımsatan Taçoy, kadınların da bunu desteklediğini belirtti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.