1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP-UG'NİN SERDARLI MİTİNGİ
DP-UG'NİN SERDARLI MİTİNGİ

DP-UG'NİN SERDARLI MİTİNGİ

DP-UG Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre,

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) yerel seçimler kapsamında dün Serdarlı’da miting düzenledi.

DP-UG Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, köy meydanında yer alan mitinge, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa Milletvekilleri Fikri Ataoğlu, Hakan Dinçyürek, Serdarlı Belediye Başkan Adayı Özel Pınardan, Yeniboğaziçi Bağımsız Belediye Başkan adayı Katip Demir, belediye meclis üyesi adayları, partiler ve sempatizanlar katıldı.

DENKTAŞ: “PINARDAN’IN VERDİĞİ HER SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİNE KEFİL OLUYORUZ”

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş yaptığı konuşmada, isminin kaynağı Serdarlı’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, DP-UG Serdarlı belediye başkan adayı Özel Pınardan’ın bölge halkına hak ettiği hizmeti sunacağı sözü verdi.

Pınardan’ın, aday gösterildiği günden itibaren kimin ne söylediğine bakmadan, inanç ve inatla çalıştığını ifade den Denktaş, merkezi hükümetin temsilcileri olarak Pınardan ve ekibinin verdikleri sözlerin arkasında olduklarını kaydetti.

Yerel yönetimler ve merkezi hükümetlerin birlikte çalıştığı zaman iş yapabildiklerine dikkat çeken Denktaş, “Bütün adaylar hepimizin kardeşi, hepimizin sevdiği insanlardır. Bu adayların içerisinde biz Özel Pınardan’ın özel bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Ve bu hizmeti en iyi şekilde vereceğine yürekten inandığımız için kendisine dört yıl boyunca her sözünü yerine getireceğine dair kefil oluyoruz” dedi.

KKTC ve Serdarlı olarak birlikte hareket edildiği takdirde güç olunacağını ifade eden Denktaş konuşmasına şöyle son verdi:

“İsteyeceğimiz her oyun karşılığını vermek zorunda olduğumuzu bilerek, dört yıllık süre içerisinde oy veren kişilerin pişman olmamasını sağlamak için yürekten inanarak bir çalışma dönemi geçireceğiz. Biz yanınızda olacağız. Özel Pınardan ve ekibi sizlerin içinde olacak. Sizlerle birlikte çalışacak. Çünkü hep söylediğimiz gibi; biz KKTC olarak birlikte hareket ettiğimiz müddetçe güçlüyüz. Biz Serdarlı olarak birlikte hareket ettiğimiz müddetçe güçlüyüz. Birlikteliği talep ediyoruz.”

FİKRİ ATAOĞLU: “DP-UG KIBRIS TÜRK HALKINA HİZMET İÇİN VAR”

DP-UG Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu ise, DP-UG’nin Kıbrıs Türk halkına hizmet için var olduğunu ifade ederek; “Biz toplum için varız. Hep yanınızdayız. Desteğinizden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

PINARDAN: “MESRAYA’NIN İNCİSİ KONUMUNDAKİ BÖLGE DAHA İLERİ NOKTADA HİZMET HAK EDİYOR”

DP-UG Serdarlı Belediye Başkan Adayı Özel Pınardan da konuşmasında Serdarlı ile ona bağlı yerleşim birimlerinin ‘Mesarya’nin incisi’ konumunda bulunduğunu ifade ederek, daha ileri noktada hizmeti hak ettiğini vurguladı.

Hizmet eksikliğini gördüğü için belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Pınardan, “Beldemizin bütün köylerini tek-tek, kapı-kapı dolaştım. Bütün halkımın serzenişini dinledim ve gördüm ki ihtiyaç duyulan tek şey; sadece ve sadece hizmet” diye konuştu.

DEMİR: “DP-UG’YE DESTEĞİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Yeniboğaziçi Bağımsız Belediye Başkan adayı Katip Demir de bölge halkını selamlayarak, DP-UG’ye kendisine verdiği destek için teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.