1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER BAŞLATTIĞI BÖLGESEL BÜYÜK MİTİNGLERİN İLKİNİ GÜZELYURT’TA GERÇEKLEŞTİRDİ
DP ULUSAL GÜÇLER BAŞLATTIĞI BÖLGESEL BÜYÜK MİTİNGLERİN İLKİNİ GÜZELYURT’TA GERÇEKLEŞTİRDİ

DP ULUSAL GÜÇLER BAŞLATTIĞI BÖLGESEL BÜYÜK MİTİNGLERİN İLKİNİ GÜZELYURT’TA GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz – Hepimiz Buradayız” sloganıyla başlattığı bölgesel büyük mitinglerin ilkini Güzelyurt’ta gerçekleştirdi.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) “Biriz, Beraberiz, Tek Yüreğiz – Hepimiz Buradayız” sloganıyla başlattığı bölgesel büyük mitinglerin ilkini Güzelyurt’ta gerçekleştirdi.

DP’den yapılan açıklamaya göre, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ve Güzelyurt-Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu’nun birer konuşma yaptığı gecede, KKTC seçimlerinde ilk defa uygulanan ve her bölge için özel hazırlanan “Bölgesel Kalkınma Proje Kitapçıkları” halka sunuldu ve adaylar halka tanıtıldı.

DENKTAŞ: “HALKIMIZLA, İNSANIMIZLA VE ANAVATANIMIZLA BİRİZ. BÜTÜNÜZ. TEK YÜREĞIZ”

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, meydanı dolduran ve kendisini coşkuyla karşılayan Güzelyurt halkına teşekkür etti. DP Ulusal Güçler’in gücünü halktan, inancını haktan, sevgisini bayrağından, kararlılığını atalarından, özgürlüğe düşkünlüğünü ecdadından aldığına işaret ederek, “Halkımızla, insanımızla ve Anavatanımızla biriz. Bütünüz. Tek yüreğiz” dedi.

28 Temmuz seçiminin “böyle geldi böyle gitsin” diyenlerle, “böyle geldi ama böyle gitmez” diyenlerin arasında olacağını kaydeden Denktaş, “Böyle geldi ama asla böyle gitmeyecek” diyenlerin DP Ulusal Güçler çatısı altında birleştiğinin altını çizdi.

Ortaya koydukları siyasetle CTP -BGve UBP’den farklı olduklarını halka gösterdiklerini söyleyen Denktaş, “Ortaya koyduğumuz siyasetle farkımızı gösterdik. Biz insanımızı bölmedik, bütünleştirdik. Ayrımcılık yapmadık, yapanı susturduk. Hükümetlerin kötü yönetimiyle, hatta son dönemde yönetimsizliğiyle ortaya çıkan sıkıtnılar nedeniyle Türkiye suçlandığında durun bakalım dedik” dedi.

Küçük hükümetinin halka eşit davranmadığını ve halkın çıkarları için çalışmadığını savunan Denktaş, “28 Temmuz bunlara ders vereceğiniz gündür. Nasıl mı? Meşalenin altına mühür vurarak” dedi.

“KKTC HALKI KKTC’NİN YENİLENMESİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI”

Halkın DP Ulusal Güçler’in ortaya koyduğu yenilenme projesine tam destek verdiğini söyleyen Denktaş, “KKTC halkı, KKTC’nin yenilenmesi için düğmeye bastı. Gittiğim her yerde bunu görüyorum. Halkımız kararlı, bizim bunu başaracağımıza yönelik inancı tam… Ne dediysek yapacağız. 5 yıl içinde bunlar birer birer yerine gelecek. Gerçekleştiremezsek bir daha karşınıza çıkmayacağız” dedi.

“SAĞLIK, EĞİTİM VE EKONOMİ KONULARINDA CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZ OLDU”

Sağlık, eğitim ve ekonomi konularında ciddi çalışmaları olduğunun altını çizen Denktaş, DP Ulusal Güçler iktidarında bu 3 programın hayata geçirileceğini kaydetti. Geleceğin Yol Haritası programı ve bölgesel kalkınma projeleri sayesinde KKTC’nin yarınlarının daha güzel olacağının altını çizen Denktaş, “Parası olanın da olmayanın da çocuğu en iyi eğitim hizmetini alabilir. Sağlık açısından artık sevk veya doktor seçme hakkının olmaması dönemi kapanacak. Bunları başaracağız. Ezilmek için değil, başınızı dik tutarak ama geleceğimizi de kendimiz kurmak için sizden yetki talep ediyorum” dedi.

“BU DEVLETİ YÜCELTMEK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Ülkede ayrımcılık yapanlara, insanları bölmeye çalışanlara seslenen Serdar Denktaş, “Biz bu ülke insanının bir bütün olarak yaşamasını istiyoruz. Hepimizin kökeni Anadolu. Biriz beraberiz ve bütünüz. Bu devleti yüceltmek için çalışacağız. Devletimize ve bayrağımıza sahip çıkarak, eşitlik çerçevesinde bir çözüm istemek çözüm karşıtlığıysa ben en büyük çözüm karşıtıyım” dedi.

“SİZLERİ GELECEĞİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DAVET EDİYORUM”

Son olarak 28 Temmuz seçimlerinin önemine değinen Denktaş, “Sizleri geleceğimiz için çalışmaya davet ediyorum. Bize oy veren, vermeyen insanlarımızın tek birleşme noktası KKTC kimlik kartıdır. Bu kimlik kartı elimizde olduğu müddetçe bu ülkede hakkı olan hakkını almalı. Evinde hiç işe girmeyen varsa öncelik onların olacaktır. Bunu açıkça ilan ediyorum. Bize inanınız, güveniniz” diyerek sözlerini tamamladı.

AHMET KAŞİF: “ÜLKEDE ARTIK DEĞİŞİMİN ZAMANI GELDİ”

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ise konuşmasında, DP Ulusal Güçler’in halktan aldığı güven ve inançla yola çıktığına işaret ederek, kendilerine bu güveni veren halka teşekkürlerini sundu.

Ülke ve ülke insanının çok büyük sıkıntıları olduğunu bilerek bu yola çıktıklarını ve meşaleyi yaktıklarını kaydeden Kaşif, herkesi meşalenin altına mühür vurmaya davet etti.

Ülkede artık değişimin zamanının geldiğini söyleyen Kaşif şöyle konuştu:
“Ülkede artık değişimin zamanı gelmiştir. Padişahlığa son.

Narenciyecinin, üreticinin alınterini kazanması, gençlerin işsiz kalmaması işveren olması, vergiden kurtulması, sosyal güvencesini yatırabilmesi için yani halk için geliyoruz. Bizler buraya bize çamur atanlara çamur atmak için değil, bize çamur atanlara elimizi uzatmak için geliyoruz. Çünkü biz insan sevgisiyle doluyuz.”

“Şimdiden hükümetimiz hayırlı olsun” diyerek destekleri için Güzelyurt halkına teşekkür eden Kaşif, “Size hizmet sunmak için geliyoruz. Herkese eşit hizmet sunacağız. Meşaleyi iktidar yapmaya hazırız. Hepimizin yolu açık olsun. Hayırlı olsun” dedi.

ÖZKAN MAVİOĞLU:  “HALKIN GÜVENDİĞİ TEK LİDER SERDAR DENKTAŞ’TIR”

DP Ulusal Güçler Güzelyurt-Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu da gecede yaptığı konuşmasında gerçekleştirdikleri coşkulu mitinglerle halkın kararını verdiğini gördüklerini kaydetti ve ekledi:

“Halkımız 28 Temmuz akşamı DP Ulusal Güçler’i sandıktan tek başına çıkaracak. Bunu bu akşam bir kez daha gördük. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Mavioğlu, 28 Temmuz akşamı siftah bile yapmayan esnafın, üreticinin, narenciyecinin ve sanayicinin CTP ve UBP’ye “dur” diyeceğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.