1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI
DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

DP ULUSAL GÜÇLER DEĞİRMENLİK SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

DP-UG Değirmenlik seçim bürosu açılışı yapıldı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ile Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililerin kullanacağı seçim bürosunun açılışı yapıldı.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, seçim bürosunun açılış törenine Başbakan Yardımcısı, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy ile diğer DP Ulusal Güçler yetkilileri ve Değirmenlik Örgütü katıldı.

DENKTAŞ
 
DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş açılışta yaptığı konuşmada, Lefkoşa’da mutlaka kazanmak istedikleri bir başka yerin Değirmenlik olduğunu belirterek, “halkımızın da bu güzel ve başarılı ekibe güvendiğini görüyorum, hadi artık Değirmenliği geri alalım. Biz Değirmenliğimizi geri istiyoruz” dedi.

Değirmenlik’in 1994-96 yılları arasında hiçbir geliri olmayan bir belediyeyken, o dönem hiçbir İçişleri Bakanı ve hükümetin yapmayacağı bir kararla Ercan Havalimanı’nı Değirmenliğe bağladıklarını hatırlatan Serdar Denktaş, “O günden beridir Değirmenlik hizmet görmeye başladı” diye konuştu.

Mesarya’nın ortasında yepyeni bir kent yaratmak için kararın halkın iradesinde olduğunu söyleyen Denktaş, “Değirmenlik köy olarak kalsın veya Değirmenlik gelişsin kent olsun, bu kararı siz halkımız vereceksiniz” dedi.

Denktaş, Değirmenlik ve yöre halkının ‘kent’ haline dönüşmeye hazır olduğunu ifade ederek, DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları ve ekibinin de bunu başaracağına inanç belirtti.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu da konuşmasında, yerel yönetimlerin demokrasinin ilk aşaması olduğunu kaydederek, “Yerel yönetim seçimleri ile başlayan demokrasi sürecinde, merkezi yönetim de, Cumhuriyet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle halkın iradesinin ülke yönetimine yansıtılması sağlanmaktadır” diye konuştu.

Arabacıoğlu, genelde ülke, özelde Değirmenlik’te yapılacak olan belediye başkanlığı ve Belediye Meclis Üyesi seçimlerinin yöre halkına kendisi için iyi olacak bir yönetimi, görev başına getirme şansını sunduğunu söyledi.

TAÇOY
 
DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy da konuşmasında, “Değirmenliği mutlaka kazanacağız” diyerek yola çıktıklarını söyledi.

Taçoy, Başarıyı yakalamak için tüm adaylar ve bölge halkı ile birlikte çıktıkları yolda, zaferin kaçınılmaz olduğuna inanç belirtti.

EMİROĞULLARI

DP Ulusal Güçler Değirmenlik Belediye Başkan adayı Doğan Emiroğulları da, 29 Haziran akşamına kadar yapılacak yarışta kimsenin kimseyi kırmadan, projelerini anlatacağı bir süreç geçirilmesi gerektiğini belirterek, tüm adayların insan odaklı çalışmasının yararına değindi.

“Biz insanımızın ve kentimizin önceliklerine önem vereceğiz. Nasıl bir başkan seçeceğine de halkımız karar verecek” diyen Emiroğlulları, Değirmenlik ve Değirmenliğe bağlı bölgeler için çalışacağının ve üreteceğinin sözünü verdi.

HIFZIOĞLU

DP Ulusal Güçler Örgütlenmeden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu da konuşmasında, DP Ulusal Güçler’in seçime hazır olduğunu, en iddialı bölgelerden birinin de Değirmenlik olduğunu söyledi.

DP Ulusal Güçler’in örgütsel gücünü, halkın iradesi ve istenci ile birleştirerek bu seçimden mutlaka zaferle çıkacağına inanç belirten Hıfzıoğlu, “Belediye Başkan adayımız Doğan Emiroğlulları engin devlet tecrübesi ve oluşturduğu güçlü ekibi ile Değirmenlik halkını mahrum bırakıldığı ve hak ettiği iyi hizmete mutlaka kavuşturacaktır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.