1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER GAZİMAĞUSA İLÇESİ KÖY ÖRGÜT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI
DP ULUSAL GÜÇLER GAZİMAĞUSA İLÇESİ KÖY ÖRGÜT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

DP ULUSAL GÜÇLER GAZİMAĞUSA İLÇESİ KÖY ÖRGÜT ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) Gazimağusa İlçe Başkanlığı yarın gerçekleşecek Gazimağusa IX. Olağan İlçe Kongresi öncesi dün akşam örgüt çalışmalarını tamamladı.

A+A-

KAŞİF: “BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZİN VE HALKIMIZIN ÇIKARI, REFAH SEVİYEMİZİN YÜKSELTİLMESİ VE DEVLETİMİZİN KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURAN BİR YAPIYA KAVUŞTURULMASIDIR”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) Gazimağusa İlçe Başkanlığı yarın gerçekleşecek Gazimağusa IX. Olağan İlçe Kongresi öncesi dün akşam örgüt çalışmalarını tamamladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa İlçe Başkanı, Milletvekili Fikri Ataoğlu, Milletvekili Hakan Dinçyürek, Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, İlçe Kordinatörü Kazım Türkkan ve İdare Amiri Orhan Gül ile diğer parti yetkililerinin de katılımı ile dün akşam Küçükerenköy, Tatlısu, Türkmenköy, Vadili, Gönendere ve İncirli köylerinde köy kongreleri gerçekleşti.

DP-UG’den yapılan yazılı açıklamaya göre, köylerde ülke gündemi ve hükümet icraatları hakkında bilgi veren DP Ulusal Güçler yetkilileri, köylülerin sıkıntı ve beklentilerine de yanıt vererek, görüş alış-verişinde bulundu.

KAŞİF

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, ülkenin içinde var olan sıkıntıların yanı sıra hükümet icraatları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Koalisyon hükümetlerinde farklı görüşün mümkün olabileceğini bu nedenle bir takım sıkıntıların olağan olduğunun altını çizen Kaşif, ancak önemli olanın ortak noktada uzlaşı, istikrar olduğunu kaydederek, “Bizim için önemli olan ülkemizin ve halkımızın çıkarı, Refah seviyemizin yükseltilmesi ve devletimizin kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturulmasıdır” dedi.

Kaşif, bu uzlaşıya devam edildiği sürece de CTP/BG-DP Ulusal Güçler Koalisyon Hükümetinin baki kalacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret ettikleri her bölgenin özelde var olan sorunlarına da değinen Kaşif, genel beklentiler hakkında da geniş bilgi verdi. Deniz limanları, telekomünikasyon alt yapıları, karayollarında yol güvenliğini artıracak projelerin geliştirilmesi gibi bir takım hayati projelerin gündemlerinde olduğunu da kaydetti.

Gıda güvenliğini de gündemine alan Kaşif, ‘Hal Yasası’nın gerek üretici, gerekse tüketici için ‘olmazsa olmaz’ unsur olduğunu belirtti.

Kaşif ayrıca, hükümetin ekonomiyi rahatlatma paketi üzerinde çalıştığını da ifade etti.

ATAOĞLU

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu da, gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerin yoğun katılım ile karşılanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Merkezden uzak ‘kırsal’ diye tanımlanan bölgelerin var olan sorunlarını çok iyi bildiklerini ve yakinen takip ettiklerini dile getiren Ataoğlu, DP Ulusal Güçler iktidarında hiçbir vatandaşın sahipsiz bırakılmayacağını, kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yaşam standartlarının yükseltileceğini ifade etti.

Türk Lirası’nın döviz karşısında düşüş gösterdiğini ve dolayısıyla ekonomik sıkıntının artarak devam ettiğinin de bilincinde olduklarını kaydeden Ataoğlu, gençlerin geleceği, kırsal kesim sosyal konut, çiftçi ve hayvancının geliştirilmesi projeleri hakkında da geniş bilgi verdi.

DİNÇYÜREK

“Sağlam temel atamazsanız, birinci katı çıkamazsınız. Bu katları, iki-üç’e de çıkaramazsınız” diyerek sözlerine başlayan DP Ulusal Güçler Milletvekili Hakan Dinçyürek, bu konuda partisinin bilinçli çalışmalar ve projeler ürettiğini söyledi.

Hakan Dinçyürek, ülkenin içinde bulunduğu sorunları da değerlendirdi.

Daha çok yerel seçimlere yönelik konuşan Dinçyürek, Tatlısu Belediyesi’nin merkezden uzak olmasına rağmen gerek bölge halkının, gerekse yerel yönetimin üstün gayreti ile zoru başardığını ve kırsal belediyeciliğin gözbebeği olma niteliği kazandığının altını çizdi.

Tatlısu’dan yola çıkan Milletvekili Hakan Dinçyürek, DP Ulusal Güçler’in belediye seçimlerinde birçok bölgeye talip olduğunu da sözlerine ekledi.

SEÇİMLER…

Konuşmalar sonrasında her bölgede ayrı seçimler gerçekleşti.

Yapılan seçim sonrasında; Küçükerenköy Örgüt Başkanlığı’na Ahmet Özerkin, Tatlısu Örgüt Başkanlığı’na Muzaffer Aydın, Türkmenköy Örgüt Başkanlığı’na Nedim Kömürcigil,  Vadili Örgüt Başkanlığı’na Mustafa Güven,  Gönendere Örgüt Başkanlığı’na İlhan Bayandursun, İncirli Örgüt Başkanlığı’na Osman Söylemez oy birliği ile seçildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.