1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK GİRNE BÖLGESİ RESTORANT İŞLETMECİLERİNİ ZİYARET ETTİ
DP ULUSAL GÜÇLER GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK GİRNE BÖLGESİ RESTORANT İŞLETMECİLERİNİ ZİYARET ETTİ

DP ULUSAL GÜÇLER GİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TEKEREK GİRNE BÖLGESİ RESTORANT İŞLETMECİLERİNİ ZİYARET ETTİ

DP Ulusal Güçler Girne Belediye Başkan Adayı Tekerek Girne bölgesi restorant işletmecilerini ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DPUG) Girne Belediye Başkan adayı Başak Tekerek, belediye meclis üyeliği adaylarıyla birlikte Girne bölgesi restoran işletmecileri ile bir araya gelerek, projelerini anlattı.

DP Ulusal Güçlerden verilen bilgiye göre, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür Spor Bakanı ve Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, bölge milletvekilleri Ergün Serdaroğlu ve Özdemir Berova, ilçe başkanı Mustafa Özdeğirmenci ile parti yetkililerinin de katıldığı etkinlikte, Girne bölgesi restoran işletmecilerinin sorunları da dinlendi.

Girne kentini 12 ay turist çeken bir cazibe merkezine dönüştürecek projelerin hazır olduğunu ifade eden Başak Tekerek, Girne kentinin dünyada eşi benzeri olmadığını belirterek, deniz ile dağın iç içe girdiği ve kilometrelerce uzandığı, tarihi dokusu, kültürel mirası, yerel, ulusal ve uluslararası mutfak kültürü ile Girne’nin bir dünya markası haline getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Sadece kum ve güneşi ile değil Girne'nin yaşayan bir kent olduğuna ve bu vizyon ile projelerini geliştirdiklerine dikkat çeken Tekerek, bölgenin yerel, ulusal ve uluslararası mutfak kültürünü yaşatan restoranlarının turizm için önemli bir güç olduğunu kaydetti.

Tekerek, daha yaşanılabilir ve daha güzel bir Girne için herkese önemli görevler düştüğünü belirterek, Girne kentini uluslararası marka haline getirecek projelerine destek veren ve işbirliği yapan herkese teşekkür etti.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.