1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER PARTİ MECLİSİ ÜYELERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ…
DP ULUSAL GÜÇLER PARTİ MECLİSİ ÜYELERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ…

DP ULUSAL GÜÇLER PARTİ MECLİSİ ÜYELERİ KOKTEYLDE BİR ARAYA GELDİ…

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, 4-5 aydır taraflar arasında gidip gelen metnin zaman kaybından başka bir işe yaramadığını ve görüşmelerin bir an önce başlamas

A+A-

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş,  4-5 aydır taraflar arasında gidip gelen metnin zaman kaybından başka bir işe yaramadığını ve görüşmelerin bir an önce başlaması gerektiğini söyledi.

Denktaş, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Meclis Platformu ile gerçekleştirdiği toplantıda bu görüşü ortaya koyduklarını ifade ederek, ancak şu anki görevlerinin, Kıbrıs Türkünün haklarını korumaya devam etmesi halinde Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu desteklemek olduğunu vurguladı.

DP-UG Parti Meclisi üyeliğine seçilenler düzenlenen tanışma kokteylinde bir araya geldi.

DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, kokteyl, Golden Tulip Otel’de gerçekleştirildi.


Serdar Denktaş etkinlikte yaptığı konuşmada, kurultayda kendisine oy veren vermeyen, rakip çıkan veya destekleyen herkese teşekkür ederek, geleceğe tek yürek halinde yürümeye davet etti.

Merkez Yönetim Kurulu’nun 13 Şubat’ta belirlenerek, Cuma günü ilk toplantısını gerçekleştireceğini ifade eden Denktaş, Genel Sekreterlik için gönlünden geçenin Hasan Taçoy olduğunu belirtti.

Hedefleri arasında, her hafta Başkanlık Divanı, 15 günde bir MYK ve ayda bir de Parti Meclisi toplantısı yapmak bulunduğunu belirten Denktaş, özellikle parti meclisinden toplantılarda her türlü konuyu tartışarak çözüm yaratmasını istedi

DP-UG’nin Kıbrıs Türkü’nün haklarını sonuna kadar koruma misyonu bulunduğunu her ortamda hatırlattığını dile getiren Denktaş, gücünü Kıbrıs Türkünden alan partinin bu dönem şahlanma yılı olacağını söyledi.

Genel Başkan Denktaş, konuşmasını tamamlamasının ardından ise Parti Meclisi üyelerini tek tek kürsüye çağırarak tanıttı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.