1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER PAŞAKÖY KONGRESİ YAPILDI
DP ULUSAL GÜÇLER PAŞAKÖY KONGRESİ YAPILDI

DP ULUSAL GÜÇLER PAŞAKÖY KONGRESİ YAPILDI

Demokrat Parti Ulusal Güçler’in (DP-UG) Paşaköy kongresi yapıldı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler’in (DP-UG) Paşaköy kongresi yapıldı.

25 Ocak’ta yapılacak DP-UG Gazimağusa İlçe Kongresi öncesinde örgüt kongrelerine devam ediliyor.

DP-UG Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Gazimağusa İlçe Başkanı, Milletvekili Fikri Ataoğlu, Milletvekili Hakan Dinçyürek, İlçe Koordinatörü Kazım Türkkan ve İdare Amiri Orhan Gül hafta sonu örgüt seçimini bu kez Paşaköy’de gerçekleştirdi.

Seçimde, DP Ulusal Güçler Paşaköy Örgüt Başkanlığı’na Kemal Alptemur, Gençlik Örgütü Başkanlığı’na Volkan Göktürk, Kadın Örgütü Başkanlığı’na ise Hayriye Uzunkaya oy birliğiyle seçildi.

DİNÇYÜREK KÖYLÜLERİ DİNLEDİ

Paşaköy Örgüt seçiminde açılış konuşmasını gerçekleştiren DP Ulusal Güçler Milletvekili Hakan Dinçyürek, bölge halkının sıkıntıları ve taleplerini dinledi;  köylülerle görüş alış-verişinde bulundu.

KAŞİF: “HABERLEŞMEDE YENİ PROJELER…”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ise konuşmasında Ankara ziyaretinde yaptığı temaslar hakkında köy halkını bilgilendirdi.

Paşaköy sakinlerine, uygulamaya konulacak yeni projeler hakkında bilgi veren Kaşif, haberleşmede dünya standartlarının yakalanacağının altını çizerek, “Fiber optiğin girmediği ev kalmayacak” dedi.

Yeni iletişim hatları sayesinde kesintisiz ve daha ucuz fiyata internet erişiminin de sağlanacağını belirterek, e-devlet uygulaması ile vatandaşın anında ve yerinde hizmet almasının sağlanacağını söyleyen Kaşif, ülkede İş Güvenliği Yasası’nın da şart olduğunun altını çizdi.

Özel sektörde İş Güvenliği Yasası’nın reform niteliği taşıyacağını, kamunun yükünün bu uygulama sayesinde rahatlatacağını da bildiren Bakan Kaşif, konuşmasının sonunda köy halkının sorularına da cevap verdi.

ATAOĞLU: “MESARYA’DAKİ TÜM BELEDİYERE TALİBİZ”

DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu da yaptığı konuşmada, yerel seçimlere büyük önem verdiklerini söyledi ve “Önümüzdeki yerel seçimlere çok iyi hazırlanıp, Mesarya’daki tüm belediyelere talibiz” dedi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.