1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP ULUSAL GÜÇLER’DE BAYRAMLAŞMA
DP ULUSAL GÜÇLER’DE BAYRAMLAŞMA

DP ULUSAL GÜÇLER’DE BAYRAMLAŞMA

DP ULUSAL GÜÇLER’DE BAYRAMLAŞMA

A+A-

TAÇOY: “DUALARIMIZ; FİLİSTİN’DE AKAN KANLARIN DURMASI, YAŞANAN ZULÜMLERİN SONA ERMESİ, DÜNYANIN BARIŞ İÇİNDE YAŞAMASIDIR”

Demokrat Parti Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, partide gerçekleşen bayramlaşmada, en büyük temennisinin Gazze’de dökülen kanın durması olduğunu vurguladı.

Demokrat Parti Ulusal Güçler merkezinde, bugün, bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Bayramlaşmada konuşan DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, İslâm dünyasının buruk bir Ramazan geçirdiğini, dolayısıyla buruk bir Ramazan Bayramı idrak edildiğini söyledi.

Başta Gazze olmak üzere dünyanın birçok bölgesinde Müslümanların zulme maruz kaldığına dikkat çeken Hasan Taçoy, dünyanın gözü önünde gerçekleşen zulümlere yine dünyanın sessiz kaldığını, İsrail’in insanlığa sığmayan zulümlerine devam ettiğini belirtti. Taçoy; “Dualarımız Filistin’de akan kanların durması, yaşanan zulümlerin sona ermesi, dünyanın barış içinde yaşamasıdır” dedi.

Bayramların kardeşliğin, kaynaşma, birlik ve beraberliğin yoğunlaştığı, maneviyatı yüksek günler olduğunu belirten Taçoy, “Temennimiz tüm dünyada insanlık suçlarının, zalimlerin mazlumlara saldırısının sona ermesidir. Kendi ülkemizde de, yaşadığımız tüm sorunların giderilmesi ve halkımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için DP Ulusal Güçler olarak hep birlikte çalışmamız gerektiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Bu vesileyle başta Halkımız ve tüm İslâm Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Bayramlaşmada, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Hıfzıoğlu ile Kadın Kolları Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve parti üst düzey yetkilileri de hazır bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.