1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DP/UG, MERİÇ GAZİKÖY VE DİLEKKAYA KONGRELERİ
DP/UG, MERİÇ GAZİKÖY VE DİLEKKAYA KONGRELERİ

DP/UG, MERİÇ GAZİKÖY VE DİLEKKAYA KONGRELERİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) örgütlenme çalışmaları kapsamında Meriç, Gaziköy ve Dilekkaya’da köy örgütü kongrelerini tamamladı.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) örgütlenme çalışmaları kapsamında Meriç, Gaziköy ve Dilekkaya’da köy örgütü kongrelerini tamamladı.

DP/UG’den verilen bilgiye göre, seçimler sonucunda,  Meriç Örgüt Başkanlığı’na Çoşkun Yıldırım, Kadın Örgütü Başkanlığı’na Melek Çapkın Gamar, Gençlik Örgütü Başkanlığı’na Mustafa Yalnız seçildi.

DP/UG Gaziköy Örgüt Başkanlığı’na Kamil Erdoğan Meren, Kadın Örgütü Başkanlığı’na Gülen Meren, Gençlik Örgütü Başkanlığı’na Ceyhun Özanıl getirildi.

Dilekkaya’da ise Köy Örgütü Başkanlığı’na Hamit Emmi, Kadın Örgütü Başkanlığı’na Hacer Dilekkaya, Gençlik Örgütü Başkanlığına Yusuf Biçercioğlu seçildi.

Meriç, Gaziköy ve Dilekkaya’da gerçekleşen örgüt çalışmalarına DP/UG Lefkoşa milletvekili Hasan Taçoy, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, parti ve kadın örgütünün üst düzey yetkilileriyle bölge halkları katıldı.

TAÇOY

Lefkoşa milletvekili Hasan Taçoy, köy kongrelerinde yaptığı  konuşmalarda tüm arzunun DP/UG’yi daha ileriye taşımak olduğunu belirterek, bunun ülke istikrarı için kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Siyasilerin görevinin halkın yanında hareket etmek olduğunu belirten Taçoy, bu noktada örgütlere sanılanın aksine “çok daha” fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Hizmet anlayışıyla çalıştıklarını söyleyen Taçoy, vatandaşın gündelik sorun ve beklentilerinin yanı sıra refah seviyesinin daha da yükseltilmesi ve dünyada hak ettiği değere kavuşması için mücadele verdiklerini ifade etti.

AKTOPRAK

DP/UG Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak  partisinin birinci öncelikli görevlerinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’ye sahip çıkmak,  Kıbrıs Türk halkını hak ettiği refah seviyesine ulaştırmak olduğunu  söyledi.

Ülkenin ve halkın hak ettiği değerlere kavuşması için DP/UG’nin olmazsa olmaz olduğuna  işaret eden Mehmet Erol Aktoprak, son seçimlerde aldıkları neticenin, halkın kendilerine desteğini gösterdiğini kaydetti.

Aktoprak, geçmişten gelen kötü yönetim anlayışının son bulması için icraatlar konusunda hükümete zaman ve destek vermek gerektiğini söyledi.

BEYSAN

Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan ise konuşmalarında teşkilatlanmaya verdikleri öneme dikkat çekerek, ilçe ve köy teşkilatlanmalarını diri, zinde tutmak için sahada olduklarını, her an yeni bir seçim varmış gibi çalıştıklarını belirtti.

DP/UG’nin , demokratik uygarlık çağı değerlerini esas aldığının altını çizen Ozan Beysan partisinin   rozet gözetmeksizin hoşgörüye dayalı bir politika yürüttüğünü  kaydetti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.