1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DP–UG, SEÇİMLERE YÖNELİK KOORDİNASYON TOPLANTILARININ İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
DP–UG, SEÇİMLERE YÖNELİK KOORDİNASYON TOPLANTILARININ İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

DP–UG, SEÇİMLERE YÖNELİK KOORDİNASYON TOPLANTILARININ İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Demokrat Parti–Ulusal Güçler (DP-UG), 28 Temmuz'da yapılacak milletvekilliği seçimlerine yönelik koordinasyon toplantılarının ilkini gerçekleştirdi.

A+A-

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, toplantıda ülkenin geleceğinin şekillendirilmesi, halkın beklentileri ve KKTC’nin kendi ayakları üzerinde durabilen bir yapıya kavuşturulabilmesi için mevcut programlar konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

KKTC’nin yenilenmesi ve güçlü bir devlet yapısına kavuşması için DP-UG projelerinin seçmene doğru yollarla anlatılması kararlaştırılan toplantıda konuşan DP-Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, “Davamız, devletimizi güçlü bir yapıya kavuşturma ve onu yüceltme davasıdır… Bu hedefle başlattığımız iktidar yürüyüşü kutsal bir yoldur. İnanıyorum ki, geleceği birlikte şekillendirerek aydınlık yarınlara hep beraber, kol kola, yürek yüreğe yürüyeceğiz” dedi.

Tek yürek, tek yumruk olmanın önemini vurgulayan Denktaş, “Yolumuz; kendi ayakları üzerinde durabilen, hukukun üstünlüğüne dayalı demokratik güçlü bir devlet yapısına kavuşma yoludur. Bu hedefe doğru yürüyüşümüzü 28 Temmuz akşamı başlatacağız. Bu yol Kıbrıs sorununda adil ve kalıcı bir çözüme ulaşabilmenin de anahtarı olacaktır. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir Kuzey Kıbrıs, Türkiye’yi de yanına alarak müzakere masasına yönlendirilen değil, yönlendiren taraf olarak oturacaktır” şeklinde konuştu.

Koordinasyon toplantısı sonunda oluşturulan komiteler de ilk toplantısını yaptı.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.