1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. DR. BÜLENT DİZDARLI YENİ KİTABI; “KUYU MEZARLARI ÜLKESİ”Nİ T
DR. BÜLENT DİZDARLI YENİ KİTABI; “KUYU MEZARLARI ÜLKESİ”Nİ T

DR. BÜLENT DİZDARLI YENİ KİTABI; “KUYU MEZARLARI ÜLKESİ”Nİ T

Dr. Bülent Dizdarlı’nın yeni kitabı; “Kuyu Mezarları Ülkesi”nin tanıtım ve imza günü 17 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00’da Khora Kitap Cafe’de yapılacak.

A+A-

Bülent Dizdarlı’nın yeni kitabı; “Kuyu Mezarları Ülkesi”nin tanıtım ve imza günü 17 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00’da Khora Kitap Cafe’de yapılacak.

Sunum ile başlayacak etkinlikte, Dr. Dizdarlı okurlarla söyleşi yapacak, yorum ve soruları cevaplandıracak ve kitap imzalayacak.

Khora Yayınları’nın 27’nci kitabı olma özelliğini taşıyan Roman türünde 13 bölüm halindeki  “Kuyu Mezarları Ülkesi”, Akdenizli ve adalı olmak üzerine hikayelerden oluşuyor.

1959 yılında Lefkoşa’da doğan yazar, Tabipler Birliği, Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Vakfı, İnsan Hakları Vakfı gibi kurumlarda başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunmdu.  Doktorluk mesleğinin yanı sıra çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı da yapan Dizdarlı’nın bu güne değin yayınlanmış kitapları “Dünyanın Merkezinde Hayatla Polemik”, “Güneşe Kaçmak” ve “İmhotep’in İzinde 50 Cefa 50 Deva” isimli eserleridir.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.