1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DR. BURHAN NALBANTOĞLU MİKROP YUVASI!
DR. BURHAN NALBANTOĞLU MİKROP YUVASI!

DR. BURHAN NALBANTOĞLU MİKROP YUVASI!

Bir yanda çöpler ,bir yanda hastalar

A+A-

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Yoğun Servisinde yatan bir hasta ziyaretine giden vatandaş gördükleri karşısında şok yaşadı!

Hasta ziyaretine gelen vatandaşların tuvaletlerden koridora akan pis sulara basmak zorunda kalarak, koğuşlardaki yakınlarının yanına ziyarete girmesini hiç bir yetkilinin görmemesine anlam veremediler.

Tuvaletlerde meydana gelen bu arızadan koridora kadar taşan suyun yanısıra, çöplerin de koridorda istiflenmesi Kardiyoloji bölümünü adeta mikrop yuvası haline getirdi.

Sağlık yuvası olması gereken bir kurumun içler acısı bu durumuna vatandaş sosyal medyadan isyan etti!

1-835.jpg

Yamalı bohça durumundaki Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinin bu halini gören vatandaşlar, yaşanan sorumsuzluk karşısında adeta isyan ettiler.

Merkez hastane durumunda bulunan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, artan nüfus karşısında yeterli yatırımların yapılmaması, devletin ilgisiz kalması ve bakımsızlıktan ayrıca da çağ dışı kalmış yapısından dolayı tel tel dökülüyor.

Ciddi anlamda yatırım isteyen ve işlevselliğini yitirmiş durumda bulunan hastanenin alt yapısındaki aksaklıklardan dolayı meydana gelen bu rezil durum için, vatandaşlar, yetkililerin biran önce adım atması gerektiğinin altını çizdiler.  

KHA

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.