1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DRAMA-OYUNCULUK SINAVI
DRAMA-OYUNCULUK SINAVI

DRAMA-OYUNCULUK SINAVI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bu yıl eğitime başlayan Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama-Oyunculuk Bölümünde eğitim görmek isteyenler için özel yetenek sınavları yapılacak.

A+A-

SINAVLAR HEM İSTANBUL HEM DE GİRNE’DE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bünyesinde bu yıl eğitime başlayan Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama-Oyunculuk Bölümünde eğitim görmek isteyenler için
özel yetenek sınavları yapılacak.

GAÜ İstanbul Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek olan sınavlar 5-6 Eylül tarihlerinde; GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampusu’nda yer alacak olan sınavlar ise 9-10 Eylül tarihlerinde yer alacak. Sınavlar saat 10:00’da başlayacak. Sınavlar iki aşamadan oluşacak.

GAÜ’den yapılan açıklamada, Sahne Sanatları akademik birimlerinin YÖK ve YÖDAK’tan denklik ve kontenjan aldığı ifade edildi ve 2013-2014 akademik yılı güz dönemi için kayıtların başladığı belirtildi.

Açıklamada, öğrenci adaylarının Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları drama-oyunculuk bölümü özel yetenek sınavı başvuru koşulları, sınav içeriği, akademik program müfredatları ve akademik kadrosu ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden elde edebileceği de ifade edildi.

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.