1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DROGBA İÇİN ŞOK SÖZLER!
DROGBA İÇİN ŞOK SÖZLER!

DROGBA İÇİN ŞOK SÖZLER!

Galatasaray'da bir döneme damgasını vuran efsanevi futbolculardan Tarık Hodziç, Galatasaray'ın şampiyonluğu ve Drogba ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Galatasaray'da bir döneme damgasını vuran efsanevi futbolculardan Tarık Hodziç, sarı-kırmızılı takımın 19. şampiyonluğunun sevincini ülkesi Bosna Hersek'te yaşıyor. Galatasaray ile ilgili İHA'ya özel açıklamalarda bulunan Hodziç, sarı-kırmızılı takımın Fatih Terim önderliğinde gelecek sene de şampiyon olacağını iddia etti.

Sarı-kırmızılı formayla Türkiye'de 'ilk yabancı gol kralı' unvanını kazanan efsane futbolcu Tarık Hodziç, Saraybosna'daki tarihi Baş Çarşı'da kendisine ait "Galatasaray" isimli kebapçı dükkanında İHA ekibini ağırladı.

Keyifli geçen sohbette Hodziç, Galatasaray ve Fatih Terim'e övgüler yağdırarak, sarı-kırmızılıların başarılarının devam edeceğini vurguladı.

Efsane futbolcu Tarık Hodziç, Galatasaray’ın büyük bir camia ve büyük bir takım olduğunun altını çizerek, “Galatasaray geçen sene şampiyondu, bu sene de şampiyon, seneye de şampiyon. Çünkü Galatasaray’da büyük hoca var. İmparator Fatih Terim. 2 sene önce Türkiye’ye geldiğimde Galatasaray’da Rijkaard ve Hagi vardı. İkisine de bana sordular ‘Takım hakkında ne düşünüyorsunuz?’ diye. Ben de bütün takımın değişmesi gerektiğini söyledim. Takımda en önemli etkenlerden başta geleni hocadır. Dünyada bu işi sayılı yapanlardan biri de İmparator Fatih Terim’dir. Takımda 2 senede 2 şampiyonluk yaşadı. Büyük takımda büyük hocadır Fatih Terim” dedi.

"DROGBA İHTİYAR, ESKİSİ GİBİ GOL ATAMIYOR"

Galatasaray’ın iyi bir takımı olduğunu ancak yeni futbolculara ihtiyaç olduğunu belirten Hodziç, "Bana göre Galatasaray’a 2 stoper, sol bek ve bir de santrafor lazım. Bizim santrafor Burak Yılmaz çok iyi ama bir tane daha forvet lazım. Drogba ihtiyar, bitik, 34 yaşında. İsmi var ama eskisi gibi gol atamıyor. Santrafor oynuyorsan gol atman lazım. İsim tamam, her şey tamam ama Edin Dzeko gibi bir oyuncu lazım. Dzeko, pahalı ama iyi futbolcu. Her maçta gol atar. Ben, Galatasaray’ın bütün maçlarını takip edip, izliyorum. Gördüğüm takım çok iyi. Benim oynadığım zamanlardaki futbol başka, şimdi oynanan futbol başka. Şimdiki futbolcular çok para kazanıyor.

Bizim zamanımızda şimdiki futbolcular kadar para kazanamıyorduk. Şimdiki futbol çok süratlendi. İyi kamplar oluyor ve iyi stadyumlar var. Günümüzdeki futbolcular, çim sahada oynuyor. Bizim zamanımızda toprakta oynuyorduk ve her iki takımın taraftarı yan yana maçı izlerdi. Şimdi günümüzde futbol terörü yaşanıyor. Hep kavga var. Bu yaşanan problem sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada var. İnşallah yavaş yavaş bu sorunlar bitecek. Türk futbolu iyi değil. Milli takım da iyi değil. Çünkü ligde 6 yabancı futbolcu ile oynuyor takımlar” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Vatan

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.